Facebook Pixel Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξεφτίλα για Γιουνάιτεντ, έφαγε "τεσσάρα" από Γουότφορντ - Απίθανες ματσάρες στην Premier! (vids)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-20 19:12:00

Ξεφτίλα για Γιουνάιτεντ, έφαγε "τεσσάρα" από Γουότφορντ - Απίθανες ματσάρες στην Premier! (vids)

Sportdog Team
Ξεφτίλα για Γιουνάιτεντ, έφαγε "τεσσάρα" από Γουότφορντ - Απίθανες ματσάρες στην Premier! (vids)

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ηττήθηκε με 4-1 από την Γουότφορντ εκτός έδρας και πλέον τα... φίδια έχουν αρχίσει να ζώνουν ακόμα περισσότερο τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Τρομερή αγωνιστική με ματσάρες και πολλά γκολ!

Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την τέταρτη ήττα της στα τελευταία πέντε παιχνίδια γνώρισε η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αυτή τη φορά από την Γουότφορντ των τελευταίων θέσεων, με το ταπεινωτικό 4-1!

Οι "σφήκες" προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ των Κινγκ και Σαρ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει μειώνοντας σε 2-1 με τον Φαν Ντε Μπεκ στο 50', όμως η αποβολή του Μαγκουάιρ στο 69' έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πετύχουν δύο ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις με τους Πέδρο και Ντένις για το τελικό 4-1.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια έγιναν... πράγματα και θαύματα, καθώς δύο απο αυτά και συγκεκριμένα τα Μπέρνλι-Κρίσταλ Πάλας και Νιούκαστλ-Μπρέντφορντ ήρθαν ισόπαλα 3-3 αμφότερα (!), ενώ η Νόριτς των Τζόλη και Γιαννούλη έκανε την δεύτερη σερί νίκη της με 2-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Τέλος, τη νίκη με 2-0 πήρε εναντίον της Μπράιτον η Άστον Βίλα στο πρώτο παιχνίδι του Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της, ενώ η Γουλβς σταμάτησε την ξέφρενη πορεία της Γουέστ Χαμ νικώντας την με 1-0 στο "Μολινό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags