Facebook Pixel Serie A: Σπουδαίο "διπλό" μέσα στη Λάτσιο για "Γιούβε" - "Έσπασε" το αήττητο της Μίλαν η Φιορεντίνα! (vids)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-20 23:54:00

Σπουδαίο "διπλό" μέσα στη Λάτσιο για "Γιούβε" - "Έσπασε" το αήττητο της Μίλαν η Φιορεντίνα! (vids)

Sportdog Team
Σπουδαίο "διπλό" μέσα στη Λάτσιο για "Γιούβε" - "Έσπασε" το αήττητο της Μίλαν η Φιορεντίνα! (vids)

Μια Γιουβέντους από τα... παλιά έκανε την εμφάνισή της στο "Ολίμπικο" νικώντας με 2-0 την Λάτσιο. Ματσάρα και πρώτη ήττα της Μίλαν στο "Αρτέμιο Φράνκι" από την Φιορεντίνα με 4-3. "Πεντάρα" στην Σπέτσια για Αταλάντα.

Serie A: Η Γιουβέντους σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της έως τώρα στη σεζόν νίκησε στη Ρώμη τη Λάτσιο με 2-0, στο ματς της 13ης αγωνιστικής στη Serie A. Η ομάδα του Τορίνο έδειξε πως αφήνει πίσω της τις μέτριες εμφανίσεις και με δύο γκολ-πέναλτι του Μπονούτσι (23' και 83') έφθασε σε μια κρίσιμη νίκη. 

Η Φιορεντίνα υπερασπίστηκε το «Αρτέμιο Φράνκι», υποχρεώνοντας με το τελικό 4-3 τη Μίλαν στην πρώτη της εφετινή ήττα στη Serie A και στερώντας της την ευκαιρία να αποσπαστεί προσωρινά με +3 από την «συγκάτοικο» της στην κορυφή της κατάταξης Νάπολι, η οποία δοκιμάζεται αύριο (21/11) στην έδρα της Ίντερ. 

Οι «Βιόλα» μπήκαν από το πρώτο ημίχρονο σε τροχιά νίκης (2-0), ενώ «σφράγισαν» τη νίκη στην επανάληψη με πρωταγωνιστή τον Βλάχοβιτς, ο οποίος αποτελεί μόνιμη απειλή των αντίπαλων εστιών (στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της Φιορεντίνα έχει σημειώσει 6 γκολ).

Στον αντίποδα, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά σε 3-2, αξιοποιώντας ένα ξέσπασμα του Ιμπραΐμοβιτς (σε πέντε λεπτά σημείωσε δύο γκολ), ενώ στις καθυστερήσεις το αυτογκόλ του Βενούτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Νωρίτερα μέσα στη μέρα η Αταλάντα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε στο Μπέργκαμο της Σπέτσια με 5-2. Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν ανώτερη και έφθασε σχετικά εύκολα στη νίκη με τα γκολ των Πάσαλιτς (18', 41'), Ζαπάτα (38' πεν.) και Μουριέλ (83'), ενώ η Σπέτσια είχε προηγηθεί με τον Νζολά στο 11ο λεπτό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags