Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: Τέλος από την Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ - Όλα για όλα για Ζιντάν!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-21 09:24:00

Είναι οριστικό: Τέλος από την Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ - Όλα για όλα για Ζιντάν!

Sportdog Team
Είναι οριστικό: Τέλος από την Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ - Όλα για όλα για Ζιντάν!

Παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί πλέον ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά την βαριά ήττα με 4-1 από την Γουότφορντ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: Το... μάρμαρο για την βαριά ήττα στο Γουότφορντ, αλλά και γενικότερα για τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε ο Νορβηγός τεχνικός.

Μετά από πέντε ώρες σύσκεψης η οικογένεια Γκλέιζερ αποφάσισε να βάλει τέλος στην συνεργασία της με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και παρότι αρχικά υπολογιζόταν ότι το «διαζύγιο» θα κοστίσει στη Γιουνάιτεντ 7,5 εκατομμύρια λίρες, από ότι φαίνεται θα είναι κοινή συναινέσει. 

O 48χρονος τεχνικός μέτρησε 168 παιχνίδια στον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων, με απολογισμό 92 νίκες, 35 ισοπαλίες και 41 ήττες.

Πλέον, η Γιουνάιτεντ θα πάει με δίδυμο τους Φλέτσερ και Κάρικ στον πάγκο της στο ματς με την Βιγιαρεάλ για το Champions League, ενώ φαίνεται αποφασισμένη να τα δώσει όλα για την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags