Facebook Pixel Αμρ Ουάρντα: Σοβαρές εξελίξεις με τον μέλλον του Ουάρντα - Τα πάντα στον... αέρα - Μπορεί να έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-21 20:17:00

Σοβαρές εξελίξεις με τον μέλλον του Ουάρντα - Τα πάντα στον... αέρα - Μπορεί να έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Σοβαρές εξελίξεις με τον μέλλον του Ουάρντα - Τα πάντα στον... αέρα - Μπορεί να έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ

Εξαιρετικός είναι ο Αιγύπτιος στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης, όμως αυτό αντί να χαροποιεί τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά τους βάζει σοβαρούς προβληματισμούς για το μέλλον.

Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος εντυπωσιάζει στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης, όντας δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όμως το καλοκαίρι που επιστρέφει στην Τούμπα το συμβόλαιό του παράλληλα λήγει, κάτι που κάνει τους Ανθρώπους της Κυρίας να έχουν δύο επιλογές είτε να αγοράσουν τον παίκτη τον Ιανουάριο από τον Δικέφαλο του Βορρά είτε απλά να περιμένουν να κάνουν πρόταση συμβολαίου σε αυτόν, κάτι που δεν θα δώσει ούτε ένα ευρώ στους Ασπρόμαυρους.

Στην Μεγαλόνησο τα ρεπορτάζ για το θέμα είναι καθημερινά και τονίζουν ότι η ανόρθωση θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο που ποδοσφαιριστή πριν μπει στο τελευταίο εξάμηνο, μιας και δεν είναι ο Αμρ Ουάρντα ο μόνος που μπορεί να αποχωρήσει, αλλά αρκετοί ξένοι παίκτες της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags