Facebook Pixel Sportdog.gr | Οριστική διακοπή στο Λιόν-Μαρσέιγ - Μπουκάλι πέτυχε τον Παγιέ - Επικό χαστούκι στον δράστη! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-22 00:06:00

Οριστική διακοπή στο Λιόν-Μαρσέιγ - Μπουκάλι πέτυχε τον Παγιέ - Επικό χαστούκι στον δράστη! (Vid)

Sportdog Team
Οριστική διακοπή στο Λιόν-Μαρσέιγ - Μπουκάλι πέτυχε τον Παγιέ - Επικό χαστούκι στον δράστη! (Vid)

Ένα νέο σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας αμαύρωσε το γαλλικό ποδόσφαιρο, με το ντέρμπι μεταξύ Λιόν και Μαρσέιγ να μην ολοκληρώνεται ποτέ, μετά από ρίψη μπουκαλιού στο κεφάλι του Ντμίτρι Παγιέ.

Η οριστική διακοπή του ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1, ανάμεσα στη Λιόν και στην Μαρσέιγ, ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του σταδίου «Γκρουπάμα», περίπου δύο ώρες μετά τον τραυματισμό του αρχηγού των φιλοξενούμενων Ντιμίτρι Παγιέ, ο οποίος χτυπήθηκε από μπουκάλι οπαδού στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου.

Ο Παγιέ έπεσε στο έδαφος, ενώ ήταν έτοιμος να εκετελέσει το κόρνερ, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στ΄ αποδυτήρια μετά από εντολή του διαιτητή της αναμέτρησης, Ρουντί Μπουκέ.

«Σε αντίθεση με ό,τι είχε ανακοινωθεί, ο διαιτητής αποφάσισε να μην ξαναρχίσει το παιχνίδι, λαμβάνοντας υπόψη ότι η ασφάλεια των παικτών δεν ήταν εξασφαλισμένη», είπε ο εκφωνητής του σταδίου.

Πάντως, ο οπαδός που πέταξε το μπουκάλι στον Παγιέ δεν έμεινε ατιμώρητος, αφού σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ παρουσιάζεται να δέχεται ένα... μεγαλοπρέπεστατο χαστούκι από συνοπαδό του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags