Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σοβαρές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ ενόψει Άρη - Η κίνηση που δείχνει αλλαγές στην ομάδα
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-23 17:10:00

Σοβαρές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ ενόψει Άρη - Η κίνηση που δείχνει αλλαγές στην ομάδα

Sportdog Team
Σοβαρές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ ενόψει Άρη - Η κίνηση που δείχνει αλλαγές στην ομάδα

Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να έχει αγώνα με την Σλόβαν την Πέμπτη (25/11) όμως αυτό δεν σημαίνει πως το ντέρμπι με τους Κίτρινους για την Super League μένει εκτός συζήτησης μιας και έρχονται εξελίξεις.

ΠΑΟΚ: Μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο ο Ίνγκι Ίνγκασον πήρε χρόνο με την δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπου μάλιστα κατέγραψε τρεις συμμετοχές και πλέον μετράει ανάποδο για την επάνοδό στην πρώτη ομάδα.

Μάλιστα ο Ισλανδός έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Βέροια, κάτι που σημαίνει πως μετράει... ανάποδα για την παρουσία του στην Τούμπα, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ημαθίας και τους Κυριάκο Γιαξή, Πέτρο Καλουτσικίδη και Τίτο Κουτεντάκη, ενώ αντίθετα κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β αποτελούν οι:

Μπαλωμένος, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Μανιωλούδης, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Τσοπούρογλου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags