Facebook Pixel Χρήστος Αλμπάνης: Φοβερές αποκαλύψεις από τον Αλμπάνη - "Πήγα στην Ελλάδα και ο μάνατζερ που μίλαγα... εξαφανίστηκε"
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-24 20:28:00

Φοβερές αποκαλύψεις από τον Αλμπάνη - "Πήγα στην Ελλάδα και ο μάνατζερ που μίλαγα... εξαφανίστηκε"

Sportdog Team
Φοβερές αποκαλύψεις από τον Αλμπάνη - "Πήγα στην Ελλάδα και ο μάνατζερ που μίλαγα... εξαφανίστηκε"

Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα Λεμεσού, που είναι διαθέσιμο ηλεκτρονικά, έδωσε ο Έλληνας επιθετικός όπου ανέφερε πως έχει πέσει θύμα απάτης από μάνατζερ.

Χρήστος Αλμπάνης: Συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα Λεμεσού έδωσε ο Έλληνας εξτρέμ της ομάδας όπου αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Γερμανία, αλλά παράλληλα τόνισε πως έχει πέσει θύμα ατζέντη όταν γύρισε στην Ελλάδα.

Υπήρχε μία αβεβαιότητα για το ποδοσφαιρικό σου μέλλον όταν έφυγες από την Γερμανία;

"Μιλούσα με ένα μάνατζερ ο οποίος μου έλεγε ότι έχει άκρες στον Πανιώνιο, έχει άκρες στον Ηρακλή και όλα θα γίνουν «άνετα, εύκολα και πως σε ξέρουν. Εσύ απλά λύσε το συμβόλαιό σου στη Γερμανία». Λύνω εγώ το συμβόλαιό μου, πάω Ελλάδα και τον συναντάω και μου λέει ότι υπάρχει μία καθυστέρηση αλλά θα γίνει και περίμενε. Εξαφανίστηκε, δεν σήκωνε τηλέφωνα όπως γίνεται συνήθως. Τελικά καταλήγω Β’ εθνική και υπογράφω με την τοπική ομάδα στα Τρίκαλα."

Σκέφτηκες ότι κάπου εκεί θα μπορούσε να τελειώσει το ποδοσφαιρικό σου όνειρο;

"Όχι δεν το σκέφτηκα αλλά όντως είχα απογοητευτεί πάρα πολύ. Εκεί άρχισε λίγο να με καταβάλλει το άγχος, μία απαισιοδοξία υπήρχε στο βλέμμα μου, στον τρόπο αντίδρασής μου, σε όλα. Αλλά εντάξει, είπα συνεχίζουμε. Αυτά είναι τα δεδομένα, έκανες μία επιλογή και πρέπει να τη στηρίξεις, μπορεί να αποδειχθεί λάθος σε βάθος χρόνου. Πάω στην τοπική ομάδα των Τρικάλων, εκεί αλλάζει η διοίκηση και η νέα ηγεσία διώχνει όλους τους παίχτες και δεν έχει μείνει κανένας, ήθελαν να κρατήσουν εμένα με ένα πενιχρό ποσό και ούτε καν το συζήτησα. 31 Αυγούστου με πήραν τηλέφωνο από τον Απόλλωνα (Σμύρνης), οι άνθρωποι του οποίου με είχαν δει σε ένα φιλικό με τα Τρίκαλα που είχα πάει καλά, και μου λένε ότι αυτά είναι τα ποσά, έχουμε ξεφύγει από το μπάτζετ, αλλά αν θες να έρθεις στην ομάδα, σε θέλουμε. Τους λέω εγώ εννοείται και έτσι πήγα στον Απόλλωνα. Στον πρώτο χρόνο μετά από πέντε παιγνίδια έπαθα ρήξη χιαστού και έχασα όλο τον χρόνο, την επόμενη σεζόν επέστρεψα και ανεβήκαμε στην πρώτη κατηγορία και μετά η ιστορία είναι γνωστή", είπε ο Χρήστος Αλμπάνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags