Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ξέσπασμα Κετσετζόγλου για διαιτησία, Κλάτενμπεργκ και πέναλτι με Ολυμπιακό: "Δεν ξανάγινε αυτό"! (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-25 12:20:00

Ξέσπασμα Κετσετζόγλου για διαιτησία, Κλάτενμπεργκ και πέναλτι με Ολυμπιακό: "Δεν ξανάγινε αυτό"! (Audio)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Κετσετζόγλου για διαιτησία, Κλάτενμπεργκ και πέναλτι με Ολυμπιακό: "Δεν ξανάγινε αυτό"! (Audio)

Στον τρόπο που δικαιολόγησε ο Κλάτενμπεργκ την άποψη ότι δεν υπήρξε πέναλτι Μασούρα σε Βράνιες και στην επιστροφή Άμραμπατ στη βασική 11άδα της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για την ανάλυση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη φάση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το δύσκολο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, αναρωτήθηκε αν έχει ξανακουστεί ποτέ ο όρος «τυχαία ανατροπή» που χρησιμοποίησε ο αρχιδιαιτητής για να δικαιολογήσει την άποψη ότι δεν υπήρξε πέναλτι του Μασούρα στον Βράνιες.

Τόνισε λοιπόν ότι ένα λάθος του διαιτητή (ακόμα και στην εποχή του VAR) μπορεί να το δεχτεί κανείς, αλλά όχι τέτοιου τύπου αστείες δικαιολογίες που συχνά χρησιμοποιεί ο Άγγλος.

Όσο για τη δύσκολη έξοδο της «Ένωσης» στα Γιάννενα, επιβεβαίωσε ότι θα είναι κανονικά διαθέσιμοι οι Μάνταλος και Άμραμπατ και εκτίμησε ότι ειδικά ο Μαροκινός (με τις εμφανίσεις που έκανε στα δυο προηγούμενα ματς ως αλλαγή) ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags