Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Πίστη Λουτσέσκου για πρόκριση του ΠΑΟΚ - "Μια ομάδα στο γήπεδο" - Τι είπε για την αστοχία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-11-25 23:04:00

Πίστη Λουτσέσκου για πρόκριση του ΠΑΟΚ - "Μια ομάδα στο γήπεδο" - Τι είπε για την αστοχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πίστη Λουτσέσκου για πρόκριση του ΠΑΟΚ - "Μια ομάδα στο γήπεδο" - Τι είπε για την αστοχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Την άποψη πως ο Δικέφαλος του Βορρά είναι αυτός που ορίζει την τύχη του όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που βρίσκεται σε θέση ισχύος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League εξέφρασε ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι άλλο, ειπώθηκε αυτό που έπρεπε, κυριαρχήσαμε απέναντι σε καλό αντίπαλο που έπαιζε στο γήπεδό του, και οι δύο ομάδες είχαν θέληση για τη νίκη. Ημασταν λίγο καλύτεροι, είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το παιχνίδι έληξε στο μηδέν και η πρόκριση θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι.

Νομίζω ότι η πρόκριση είναι στα χέρια μας, πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ απ' ότι η Σλόβαν σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι εύκολο ματς γι' αυτούς με την Κοπεγχάγη, οι δύο αυτές ομάδες έχουν τεράστια ποιότητα και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Εμείς πρέπει να παίξουμε με αποφασιστικότητα για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Δεν είχαμε καθαρό μυαλό απέναντι στην εστία της Σλόβαν, στο τέλος είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες έναντι μίας της αντιπάλου», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags