Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεσημέρι Σαββάτου: Νέα πρόσωπα στην 11άδα του Ολυμπιακού - Αποκάλυψη Νικολακόπουλου!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-27 13:59:00

Μεσημέρι Σαββάτου: Νέα πρόσωπα στην 11άδα του Ολυμπιακού - Αποκάλυψη Νικολακόπουλου!

Sportdog Team
Μεσημέρι Σαββάτου: Νέα πρόσωπα στην 11άδα του Ολυμπιακού - Αποκάλυψη Νικολακόπουλου!

Την εκτίμηση πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με σημαντικές αλλαγές στη σύνθεσή του στο αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ολυμπιακός: «Στον Ολυμπιακό είναι όλοι ευχαριστημένοι για την πολύ σημαντική, έστω και οριακή, νίκη με τη Φενέρ. Μην υποτιμάμε τη νίκη αυτή, που φέρνει τον Ολυμπιακό σίγουρα ως δεύτερο στο Europa League, και να έχει κάποιες πιθανότητες για την πρωτιά. Η Φενέρ έχασε πέναλτι με Άιντραχτ και Άιντραχτ, ενώ έχασε και σημαντικές ευκαιρίες στην Τουρκία και εδώ. Για λίγα κλικ δεν είναι καλύτερα βαθμολογικά αυτή τη στιγμή στον όμιλο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Τώρα έχουμε επιστροφή στο πρωτάθλημα, με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη. Δεν θα έχει τρεις παίκτες, ενώ δεν θα έχει και άλλους βασικούς από την κούραση που έβγαλε η ομάδα από μία ακόμη υπερπροσπάθεια σε παιχνίδι την Πέμπτη. Υπάρχουν παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να αλλάξει εικόνα. Ο Ρόνι Λόπες, ο Μπουχαλάκης και ο Τικίνιο διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, όπως και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Θα έχει αλλαγές ο Ολυμπιακός.

Το βλέπω δύσκολο να παίξει με την ίδια ενδεκάδα Πέμπτη-Κυριακή. Ο Βόλος είναι καλή ομάδα, όμως για ποιο λόγο έχει 20+ παίκτες στο ρόστερ. Έχει παίκτες που είναι γύρω από την ενδεκάδα τις περισσότερες φορές», είπε για το αυριανό παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ακούστε τα όσα είπε για Σεμέδο, Αγκιμπού Καμαρά και το μοναδικό θέμα που θα συζητηθεί προσεχώς στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags