Facebook Pixel Παναθηναϊκός Β’ - Καραϊσκάκης: Έμεινε με την... γλύκα της ανατροπής ο ΠΑΟ Β’ - "Κόλλησε" στο 2-2 με Καραϊσκάκη
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-27 16:38:00

Έμεινε με την... γλύκα της ανατροπής ο ΠΑΟ Β’ - "Κόλλησε" στο 2-2 με Καραϊσκάκη

Sportdog Team
Έμεινε με την... γλύκα της ανατροπής ο ΠΑΟ Β’ - "Κόλλησε" στο 2-2 με Καραϊσκάκη

Ο Παναθηναϊκός Β' δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τις νίκες του στη Super League 2 και παρότι γύρισε το εις βάρος του σκορ, τελικά έμεινε στο 2-2 με τον Καραϊσκάκη.

Παναθηναϊκός Β - Καραϊσκάκης: Ο Παναθηναϊκός Β΄ στην αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη ήρθε ισόπαλος με 2-2, παρά το γεγονός ότι ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, χωρίς όμως να αντέξει μέχρι το τέλος!

Ο αγώνας

Η ομάδα του Βονόρτα δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να ανοίξουν το σκορ στην πρώτη φάση που έκαναν!

Σε εκείνο το σημείο ο Ρούνεϊ έκανε την πάσα με το κεφάλι με τον Ντοναλντόνι να σκοράρει από κοντά σε κενή εστία. 

Οι πράσινοι δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί προς την πλευρά τουΚαραϊσκάκη Αρτας, καθώς μοναδική πηγή κινδύνων ήταν ο Βαγιαννίδης, με τις πλαγιοκοπήσεις του από τα δεξιά. Έτσι λοιπόν η ισοφάριση του τριφυλλιού ξεκίνησε από τα πόδια του. Συγκεκριμένα, ο νεαρός μπακ του τριφυλλιού μπήκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θεοχάρης, ο οποίος έκανε το 1-1.

Το δεύτερο μέρος

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου το τριφύλλι μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε το πόσο ήθελε να φέρει... τούμπα το ματς. Στο 49΄ ο Βαγιαννίδης έκανε μια πολύ καλή σέντρα από τα δεξιά, με τον Αθανασακόπουλο να μην εκτελεί με τη μία, να χάνει το κοντρόλ και η ευκαιρία να χάνεται.

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 65ο λεπτό του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Σέχου κέρδισε το πέναλτι, ανέλαβε την εκτέλεση του και έκανε το 2-1.

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν όμως με γκολάρα του Ρούνεϊ.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης του Καραϊσκάκη Άρτας έπιασε ένα απίθανο σουτ έξω από την περιοχή μη αφήνοντας στον Χριστογεώργο τη δυνατότητα να αντιδράσεις.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Ρόμπι (86’ Τσιριγώτης), Αντωνίου, Μαρτίνης, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Μαραθωνίτης (62’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος (86’ Καρβούνης), Σαρδέλης (76’ Κούτσιας), Σέχου.

Καραϊσκάκης Άρτας: Χουάντερσον, Τάμπας, Γλυνός, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Ναζίμ, Ρουμπανγκούκα (78’ Βαφειάδης), Ρούνεϊ, Δερμιτζάκης (85’ Κριστμάρεβιτς), Ντοναλντόνι (61’ Γαλεάδης), Σταμάτης.

Πηγή: prasinostypos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags