Facebook Pixel Πρόεδρος Μπελενένσες μετά την παρωδία με Μπενφίκα: "Ντροπή για όλους αυτό που συνέβη" (vid)
| 2021-11-28 09:54:00

Πρόεδρος Μπελενένσες μετά την παρωδία με Μπενφίκα: "Ντροπή για όλους αυτό που συνέβη" (vid)

Sportdog Team
Πρόεδρος Μπελενένσες μετά την παρωδία με Μπενφίκα: "Ντροπή για όλους αυτό που συνέβη" (vid)

Για εικόνα-ντροπή έκανε λόγο ο πρόεδρος της Μπελενένσες Ρουί Πέντρο Σοάρες, έπειτα από την διακοπή του αγώνα με την Μπενφίκα.

Το παιχνίδι της Μπελενένσες με τη Μπενφίκα διεκόπη στο 48' καθώς η γηπεδούχος έμεινε με έξι παίκτες, κι ενώ το σκορ ήταν 7-0 για τους "αετούς".

Η ομάδα από το Μπελέμ είχε ξεκινήσει με εννιά ποδοσφαιριστές λόγω 17 κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις της, με την Λίγκα της Πορτογαλίας να μην αναβάλλει το ματς και να επιτρέπει την παρωδία.

Ο πρόεδρος της Μπελενένσες, ο οποίος δεν άντεξε στο ημίχρονο και έβαλε τα κλάματα σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε τα εξής: "Η πρώτη δήλωση είναι για τους παίκτες μου. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο 48 χρόνια και δεν έχω ξαναδεί παίκτες τόσο άξιους όσο αυτοί που αναγκάστηκαν να παίξουν. 

Για αυτούς, ένα αίσθημα βαθιάς κατανόησης, έδειξαν σε όλους τι σημαίνει να έχεις αξιοπρέπεια. Δεν θα μιλήσω για κανονισμούς και ημερολόγια. Παίξαμε εδώ σήμερα, ήταν κρίμα, εκτός από τους παίκτες που εμφανίστηκαν. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αξιοπρέπεια στη ζωή μου.

Eίναι ντροπή για όλους μας το γεγονός ότι διεξήχθη αυτό το παιχνίδι εκτός από τους 9 παίκτες μας που εμφανίστηκαν στο γήπεδο. Νωρίς το απόγευμα ζητήσαμε από τη Λίγκα να αναβάλει το παιχνίδι. Μας μεταφέρθηκε πως είχαμε 9 παίκτες. Η Λίγκα μας είπε 'έχετε 9 παίκτες'. Η άλλη εναλλακτική ήταν να μην εμφανιστούμε στο γήπεδο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags