Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Οι Κίτρινοι εξέδωσαν ανακοίνωση για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-29 16:06:00

Hat off στον Άρη - Εξέδωσε ανακοίνωση για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ - "Το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα..."!

Sportdog Team
Hat off στον Άρη - Εξέδωσε ανακοίνωση για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ - "Το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα..."!

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης θέλησε να εκφράσει τη θλίψη της για το θάνατο φίλου τού ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (29/11), έξω από το γήπεδο της Τούμπας, λίγο μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Άρης - ΠΑΟΚ: Οι Κίτρινοι εξέδωσαν ανακοίνωση για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο! 

«Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του οπαδού του ΠΑΟΚ, που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν χάνεται μια ανθρώπινη ζωή...» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, με νωπές τις μνήμες από τη νίκη στο ντέρμπι, οι παίκτες του Άρη συναντήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Μπροστά υπάρχει πλέον ο πρώτος αγώνας με τον ΟΦΗ (Τετάρτη 1/12, 17:00 - «Κλεάνθης Βικελίδης») για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στην προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και παιχνίδι τακτικής.

Αύριο, Τρίτη, η προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωσή της ο Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags