Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Σοκ σε τεράστιο σύλλογο της Ευρώπης! Νέο σκάνδαλο και φήμες για υποβιβασμό (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-29 17:20:00

Σοκ σε τεράστιο σύλλογο της Ευρώπης! Νέο σκάνδαλο και φήμες για υποβιβασμό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Σοκ σε τεράστιο σύλλογο της Ευρώπης! Νέο σκάνδαλο και φήμες για υποβιβασμό (ΦΩΤΟ)

Πολύ δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ευρώπης καθώς βλέπει για ακόμα μια φορά το φάσμα του υποβιβασμού λόγω σκανδάλου.

Γιουβέντους: Αντιμέτωπη με ακόμα ένα σκάνδαλο είναι η Μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου καθώς το Σάββατο (27/11) οι αρχές της χώρας προχώρησαν σε έφοδο στα γραφεία του συλλόγου ώστε να συλλέξουν στοιχεία για παρατυπίες στα ποσά των μεταγραφών.

Μάλιστα το θέμα πηγαίνει και πιο μακριά μιας και η Codacons, ανεξάρτητη αλλά και σημαντική Ένωση αναφορικά με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των καταναλωτών, μέσω του προέδρου, Μάρκο Ντοντσέλι, εξέδωσε ανακοίνωση που ζητάει τον υποβιβασμό των Μπιανκονέρι και την αφαίρεση των τελευταίων πρωταθλημάτων, κάτι που είχε συμβεί και το 2006.

«Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και αν αποδειχθεί πως η κυριαρχία της Γιουβέντους τα προηγούμενα χρόνια ήρθε με παρατυπίες, τότε θα πρέπει να υπάρξει και αντίκτυπος. Θα κάνουμε τη δική μας αναφορά στην Εισαγγελία για τον υποβιβασμό του συλλόγου και την αφαίρεση των τελευταίων πρωταθλημάτων που ήρθαν στη σκιά των παράνομων δραστηριοτήτων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντοντσέλι για το σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια την Γιουβέντους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags