Facebook Pixel Θάνος Πλέυρης: «Βόμβες» Πλεύρη - Προανήγγειλε ποινές και για ΠΑΟΚ λόγω των ανεμβολίαστων στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-29 18:18:00

Ανακοινώσεις Πλεύρη στη Βουλή - Προανήγγειλε ποινές για ΠΑΟΚ λόγω ανεμβολίαστων στην Τούμπα

Sportdog Team
Ανακοινώσεις Πλεύρη στη Βουλή - Προανήγγειλε ποινές για ΠΑΟΚ λόγω ανεμβολίαστων στην Τούμπα

Νέα δεδομένα στις ποινές του έρχονται στον Δικέφαλο του Βορρά μετά τα επεισόδια στην Τούμπα, μετά από την είδηση πως τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Θάνος Πλέυρης: Παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής από τον υπουργό Υγείας, μέσω της οποίας ανέφερε πως θα υπάρξουν ποινές στον ΠΑΟΚ, καθώς έγινε γνωστό πως τρεις από τους τέσσερις που συνελήφθησαν στην Τούμπα για τα επεισόδια δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

«Πληροφορήθηκα δυστυχώς ότι από τις χθεσινές συλλήψεις στο γήπεδο της Τούμπας υπάρχει κόσμος που ήταν ανεμβολίαστος. Πράγμα που σημαίνει ότι μια ομάδα δεν έκανε σωστά τον έλεγχο για τον κόσμο που μπήκε μέσα. Συνεπώς εκτός από τις κυρώσεις για τα περιστατικά βίας θα επιβληθούν και κυρώσεις για την μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η δυνατότητα που δύνεται να υπάρχει κόσμος σε κάποιους χώρους αρκεί να είναι εμβολιασμένοι σε αυτό δεν υπάρχει διαπραγμάτευση από την πλευρά της πολιτείας. Όσοι δεν το τηρούν θα υποστούν κυρώσεις και θέτουν τον κόσμο σε κίνδυνο. Κατανοώ ότι δεν μπορείς εύκολα να βλέπεις στα γήπεδα ποιοι φορούν μάσκα και ποιοι όχι. Αλλά αν είναι ή όχι εμβολιασμένος μπορείς να το τηρήσει και αν δεν το κάνεις θα υποστείς τις κυρώσεις οι οποίες ενδεχομένως είναι και ποινικές λόγω της έκθεσης των υπόλοιπων φιλάθλων στον κίνδυνο της διασποράς», είπε ο Θάνος Πλεύρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags