Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποτυχία ΠΑΟ, "τελειώνει" Έλληνα άσο ο Γιοβάνοβιτς - "Μυστήριο" με Χατζηγιοβάνη, "μαχαίρι" σε Βίγια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 14:16:00

Αποτυχία ΠΑΟ, "τελειώνει" Έλληνα άσο ο Γιοβάνοβιτς - "Μυστήριο" με Χατζηγιοβάνη, "μαχαίρι" σε Βίγια!

του Νίκου Στεργίου
Αποτυχία ΠΑΟ, "τελειώνει" Έλληνα άσο ο Γιοβάνοβιτς - "Μυστήριο" με Χατζηγιοβάνη, "μαχαίρι" σε Βίγια!

Χάνει ένα τεράστιο ταλέντο, που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Μετά από συνεχόμενα λάθη των προπονητων αλλά και δικά του, ο νεαρός διεθνής όλα δείχνουν πως ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Τριφύλλι. Ο Σέρβος κόουτς δεν τον πιστεύει, δεν του δίνει οδηγίες και του δείχνει την έξοδο.

Παναθηναϊκός: Αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν στο ρόστερ προσεχώς, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει πάρει τις πρώτες του αποφάσεις μετά από έξι μήνες στον πάγκο.
 

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, κανένα μέλλον δεν φαίνεται να έχει στο Τριφύλλι ο Γιάννης Μπουζούκης, δεδομένου ότι α) Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό, β) Ο Σέρβος προπονητής δεν δείχνει να τον πιστεύει καθόλου και γ) Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν τελικά του προταθεί νέο συμβόλαιο - Ακόμα και με μειωμένες αποδοχές!

Εκείνος που φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του, ίσως και άμεσα, είναι ο Χουάνκαρ που τη φετινή αγωνιστική περίοδο δείχνει αναγεννημένος. Ο Ισπανός άσος δείχνει ότι έχει ποιότητα και μπορούν να στηριχτούν πάνω του οι Πράσινοι. Για αυτό και το θέμα, εκτός απροόπτου, αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά άμεσα.

 

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό: Τι γίνεται με τον Χατζηγιοβάνη, που επίσης ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, αλλά και πώς θα λειτουργήσει η ομάδα με τους Βιγιαφάνιες και Μαουρίτσιο; Αρχικά για τον Χατζηγιοβάνη: Το γεγονός ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο, δείχνει ότι ίσως κάτι... τρέχει.

 

Δεν λέμε ότι ντε και σώνει θα αποχωρήσει, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αφενός και το περασμένο καλοκαίρι ενδιαφέρον είχε δείξει μόνο μια μικρομεσαία ομάδα της Τουρκίας (άρα δεν είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα και ομάδα), αφετέρου είναι παίκτης από τα σπλάχνα της ομάδας. Το γεγονός, όμως, ότι δεν έχει υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, κάτι δείχνει...

 

Τέλος, το θέμα με τους Βιγιαφάνιες και Μαουρίτσιο είναι εντελώς ξεχωριστό, στον πρώτο γιατί μέχρι πρόσφατα είχε σταθερή θέση στον πάγκο και τεράστιο συμβόλαιο (δεν αποκλείεται να του προταθεί μείωση για να συνεχίσει), ενώ ο δεύτερος έχει δεδομένη ποιότητα αλλά δεν είναι χαφ που μπορεί να προσφέρει πολλά στο αθλητικό σκέλος...

 

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και την καλοκαιρινή του 2022 να προσθέσει στο ρόστερ του παίκτες που δεδομένα θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Γιατί τα χρόνια έχουν περάσει, οικονομικά η ομάδα είναι καλά πια, και αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να επιστρέψει στη διεκδίκηση των τίτλων με συνέπεια.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ "Ψήνει" μεταγραφική τράμπα ο ΠΑΟ - Φέρνει... νέο Κουρμπέλη - Κίνδυνος να χαλάσουν το deal ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags