Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι αποκάλυψε για Λάριν και Μπιόρκαν ο Νικολακόπουλος!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 15:44:00

Ρεπορτάζ της... ώρας στον Ολυμπιακό - Τι αποκάλυψε για Λάριν και Μπιόρκαν ο Νικολακόπουλος!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ της... ώρας στον Ολυμπιακό - Τι αποκάλυψε για Λάριν και Μπιόρκαν ο Νικολακόπουλος!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για τις περιπτώσεις των Φρέντρικ Μπιόρκαν και Κάιλ Λάριν, που φέρονται να απασχολούν και πάλι το τελευταίο διάστημα τους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός: Αναφερόμενος στα σενάρια περί ενδιαφέροντος ή και επαφών του Ολυμπιακού για τους Κάιλ Λάριν και Φρέντρικ Μπιόρκαν, ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 γιατί δεν υπάρχει κάτι τόσο για τον Καναδό εξτρέμ, όσο και για τον Νορβηγό αριστερό μπακ.

Αντίθετα, τόνισε πως οι Πειραιώτες προχωρούν τις συζητήσεις τους με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Παράλληλα σχολίασε το ενδεχόμενο να γίνει χωρίς κόσμο το ματς με Αντβέρπ. Όπως είπε, οι Βέλγοι έστειλαν μεν τα 850 εισιτήρια που δικαιούται ο Ολυμπιακός, αλλά θα φανεί ως το τέλος της εβδομάδας αν υπάρχει ζήτημα να γίνει το ματς χωρίς κόσμο λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό που εφαρμόζονται στο Βέλγιο.

Τέλος, επισήμανε πως ο Πέδρο Μαρτίνς προχωρά σε μαζικό ροτέισον στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό εν όψει και του δύσκολου αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags