Facebook Pixel Εμανουέλ Ινσούα: Εξελίξεις με την επιστροφή Ινσούα στην ΑΕΚ - Γυρίζει ο Αργεντίνος αλλά...
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 20:23:00

Εξελίξεις με την επιστροφή Ινσούα στην ΑΕΚ - Γυρίζει ο Αργεντίνος αλλά...

Sportdog Team
Εξελίξεις με την επιστροφή Ινσούα στην ΑΕΚ - Γυρίζει ο Αργεντίνος αλλά...

Ο έμπειρος αριστερός μπακ της Ένωσης δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται δανεικός την Αλδοσίβι κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να επιστρέψει στους Κιτρινόμαυρους που πλέον σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις τους.

Εμανουέλ Ινσούα: Ο Αργεντίνος μπακ είναι δανεικός στην Αλδοσίβι όμως από τις αρχές Νοεμβρίου έχει χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα, με τον σύλλογο να έχει αποφασίσει πως δεν θα κάνει κάποια κίνηση για να τον αποκτήσει στο τέλος Δεκεμβρίου που ολοκληρώνεται ο δανεισμός του, πράγμα που σημαίνει πως από την 1η Ιανουαρίου θα ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Στην Ένωση ξέρουν πως θα έχουν να διαχειριστούν το συγκεκριμένο θέμα ξανά, βλέποντας παράλληλα πως δεν έχει θέση στην ομάδα μιας και υπάρχουν οι Μοχαμαντί και Χατζισαφί, ενώ παράλληλα ακολουθεί και ο Μιτάι και ο Πάρας που είναι στην β' ομάδα, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν και δύο αριστεροπόδαρα στόπερ, ο Τζαβέλλας και ο Λάτσι.

Ο Εμανουέλ Ινσούα έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τις αποδοχές του να είναι πάνω από τις 400.000 κάτι που σίγουρα δεν βλέπουν με καλό... μάτι στην ΠΑΕ και έτσι σε συνεργασία με τον ατζέντη του παίκτη θα ψάξουν για την ιδανικότερη λύση, είτε αυτό σημαίνει δανεισμός είτε παραχώρηση με μεταγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags