Facebook Pixel Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα με Σωκράτη στον Ολυμπιακό - Τρελαίνει κόσμο με το πείσμα του
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 23:50:00

Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα με Σωκράτη στον Ολυμπιακό - Τρελαίνει κόσμο με το πείσμα του

Sportdog Team
Αυτά είναι τα τελευταία δεδομένα με Σωκράτη στον Ολυμπιακό - Τρελαίνει κόσμο με το πείσμα του

Ο Έλληνας αμυντικός τραυματίστηκε στην αναμέτρηση των Ερυθρολεύκων με την Φενέρ και αναγκάστηκε να μείνει εκτός από τον αγώνα με τον Βόλο, ενώ δεν θα βοηθήσει και απέναντι στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο. 

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει δύσκολη αποστολή την Τετάρτη (1/12) απέναντι στον Λεβαδειακό με το κύπελλο, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς προχωράει σε ροτέισον ώστε να μην υπάρχουν απώλειες ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (4/12) με τον ΟΦΗ.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα λείψουν από τον αγώνα του κυπέλλου θα είναι και ο Έλληνας αμυντικός, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Φενέρ, όμως ήδη νιώθει καλύτερα και ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει ότι είναι διαθέσιμος για τον αγώνα στο Ηράκλειο και θα είναι στο κέντρο της άμυνας με παρτενέρ τον Σισέ.

Βέβαια οι πάντες σκέφτονται ότι ακολουθεί η δύσκολη αναμέτρηση με την Αντβέρπ και ίσως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα έπρεπε να προφυλαχτεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ, για να μην υπάρξει κάποια υποτροπή, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την επόμενη μέρα του τραυματισμού του έδειξε έτοιμος να τα δώσει... όλα με στόχο να είναι παρών και στο Ηράκλειο σε μια πολύ σημαντική... μάχη της ομάδας του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags