Facebook Pixel Νασέρ Αλ Κατέρ: ΣΟΚ από αξιωματούχο του Κατάρ ενόψει Μουντιάλ - "Να έρθουν οι γκέι αρκεί να μην..." (ΦΩΤΟ)
| 2021-11-30 22:43:00

ΣΟΚ από αξιωματούχο του Κατάρ ενόψει Μουντιάλ - "Να έρθουν οι γκέι αρκεί να μην..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
ΣΟΚ από αξιωματούχο του Κατάρ ενόψει Μουντιάλ - "Να έρθουν οι γκέι αρκεί να μην..." (ΦΩΤΟ)

Δηλώσεις που θα προκαλέσουν σίγουρα σάλο από τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ καθώς τόνισε  πως η "η ομοφυλοφιλία δεν επιτρέπεται" στην χώρα.

Νασέρ Αλ Κατέρ: Σάλο, ειδικά στην ΛΑΟΤΚΙ κοινότητα, έχουν προκαλέσει τα όλα είπε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN όπου τόνισε πως τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας θα έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν στη χώρα και να παρακολουθήσουν τους αγώνες από κοντά. Υπάρχει όμως ο εξής κανόνας: «Οι δημόσιες εκδηλώσεις αισθημάτων αποδοκιμάζονται και αυτό ισχύει απαρέγκλιτα για όλους». 

«Το Κατάρ και οι γειτονικές χώρες είναι πού πιο συντηρητικές και ζητάμε από τους οπαδούς να το σεβαστούν. Είμαστε σίγουροι πως θα το πράξουν. Όπως αντίστοιχα εμείς σεβόμαστε διαφορετικές κουλτούρες, έτσι περιμένουμε να γίνει σεβαστή και η δική μας.

Θα έρθουν στο Κατάρ ως φίλαθλοι σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά. Είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θα έκανε και ο οποιοσδήποτε άλλος», ανέφερε ο Νασέρ Αλ Κατέρ προτού υπενθυμίσει και πάλι τον κανόνα περί... δημόσιας εκδήλωσης χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς σημαίνει αυτή η οδηγία!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags