Facebook Pixel Serie A: Αντίδραση από την Κυρία - Η απίθανη γκολάρα Ντιμπάλα οδήγησε την Γιούβε στη νίκη στο Σαλέρνο (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-30 23:46:00

Αντίδραση από την Κυρία - Η απίθανη γκολάρα Ντιμπάλα οδήγησε την Γιούβε στη νίκη στο Σαλέρνο (vid)

Sportdog Team
Αντίδραση από την Κυρία - Η απίθανη γκολάρα Ντιμπάλα οδήγησε την Γιούβε στη νίκη στο Σαλέρνο (vid)

Οι Μπιανκονέρι με τον Αργεντίνο να σημειώνει ένα εκπληκτικό γκολ κέρδισαν την Σαλερνιτάνα στην έδρα της με 2-0 και ανέβηκαν στην έβδομη θέση της Serie A.

Serie A: Μεγάλης σημασίας νίκη για την Κυρία με 2-0 στην έδρα της Σαλέρνο επί της τοπικής ομάδας, αποτέλεσμα που την φέρνει ισόβαθμη με την Φιορεντίνα στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και κάνει την ομάδα του Αλέγκρι να σταματάει το αρνητικό σερί δύο αγώνων με ήττα, απέναντι σε Τσέλσι και Αταλάντα.

Οι Μπιανκονέρι ήταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 21' με ένα πολύ εντυπωσιακό γκολ του Ντιμπάλα, μετά από ασίστ του Κουλουσέφσκι. Επτά λεπτά μετά μάλιστα θα καταφέρουν με τον Κιελίνι να κάνουν το 0-2, όμως μετά τη χρήση VAR το τέρμα θα ακυρωθεί λόγω οφσάιντ.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα συνεχίσει να πιέζει ώστε να βρει και δεύτερο γκολ, κάτι που τελικά θα έρθει στο 70', όταν ο Μπερναντέσκι θα βρει πολύ ωραία τον Μοράτα, που μέσα από την περιοχή δεν θα δυσκολευτεί να κάνει το 0-2. Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+4' οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι, με τον Ντιμπάλα να είναι αυτός που θα το εκτελέσει, όμως θα το χάσει με το τελικό σκορ να είναι το 0-2.

Δείτε τα γκολ του αγώνα για την Serie A
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags