Facebook Pixel Κώστας Μανωλάς - Ολυμπιακός: "Τζόγος με Μανωλά - Πιέζει να πάει στον Ολυμπιακό... λόγω Σπαλέτι - Μεταγραφή 31 Δεκεμβρίου"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 12:43:00

"Τζόγος με Μανωλά - Πιέζει να πάει στον Ολυμπιακό... λόγω Σπαλέτι - Μεταγραφή 31 Δεκεμβρίου"

του Γιώργου Κτενά
"Τζόγος με Μανωλά - Πιέζει να πάει στον Ολυμπιακό... λόγω Σπαλέτι - Μεταγραφή 31 Δεκεμβρίου"

Γιατί δεν παίζει στη Νάπολι και το κόστος της μεγάλης μεταγραφής. Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες για τον Έλληνα άσο, η επιθυμία του να γυρίσει στο Λιμάνι και πώς μπορεί να γίνει τον Ιανουάριο η επιστροφή του στους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός - Κώστας Μανωλάς: Στην περίπτωση του Έλληνα στόπερ και το ενδεχόμενο που υπάρχει για να επιστρέψει στο Λιμάνι, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Γιάννης Γιαννούλας.

 

Ο καλός συνάδελφος, που γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο, σχολίασε τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα για την πίεση που ασκεί ο Μανωλάς για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και στις δυσκολίες που υπάρχουν για αυτή την προοπτική.

"Δεν εμπιστεύεται Μανωλά ο Σπαλέτι - Θα παίξει σε παιχνίδι Κυπέλλου - Τζογάρουν με την περίπτωσή του;"

 

"Έχει χάσει τη θέση του, ήταν και τραυματίας γύρω στον 1,5 μήνα, στην αποστολή επέστρεψε στο ευρωπαϊκό με τη Σπαρτάκ Μόσχας και εναντίον της Λάτσιο. Στο Ίντερ-Νάπολι είχε ερωτηθεί ο Σπαλέτι, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, αν θα επιστρέψει στην αποστολή και είχε απαντήσει ότι είναι ανέτοιμος. Αλλά μετά από τρεις μέρες τον πήρε στη Μόσχα. Από τα λόγια του Σπαλέτι φάνηκε ότι δεν τον εμπιστεύεται το τελευταίο διάστημα. Πιο πιθανό βλέπω ο Μανωλάς να παίξει σε παιχνίδι Κυπέλλου", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος στο sportdog.

 

Τι περιμένεις να συμβεί με το μέλλον του;

"Ο Μανωλάς πιέζει για να πάει στον Ολυμπιακό, αυτό αναφέρει ο ιταλικός Τύπος. Αλλά η Νάπολι δεν φαίνεται να ψάχνει για στόπερ τώρα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν στην Ιταλία. Το βλέπω πολύ δύσκολο να φύγει αν δεν πάρει παίκτη η Νάπολι στη θέση του. Εκτός αν τζογάρουν με την περίπτωσή του, αλλά είναι δύσκολο. Πιο πολύ φαίνεται, πάντως, ότι ο Μανωλάς πιέζει για να έρθει στον Ολυμπιακό, παρά θέλει η Νάπολι να τον δώσει".

"Θα τον δώσουν στις 31 Γενάρη - Δύσκολη η Νάπολι - Δεν θα χαρίσει τον Μανωλά"

Τι εννοείς ότι μπορεί να τζογάρουν στην περίπτωση;

"Εννοώ να δουν πόσο μακριά θα πάει η Σενεγάλη - Στην περίπτωση που ο Κουλιμπαλί δηλαδή επιστρέψει σχετικά σύντομα, θα μπορούσαν να δώσουν τον Μανωλά στις 31 Γενάρη. Η Νάπολι κατά κανόνα είναι δύσκολη σε αυτά".

Τέλος, θέλω να μου πεις τα χρήματα που θα μπορούσε να στοιχίσει μια τέτοια μετακίνηση. 

"Μπορεί να ισχύει το κόλπο με τον δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν σε μεταγενέστερο χρόνο, αλλά και η Νάπολι δεν θα τον χαρίσει. Από τη στιγμή που είχε δώσει 36 εκατ. στη Ρόμα για να τον αποκτήσουν, δεν θα τον χαρίσουν. Μπλεγμένη ιστορία, γιατί μπαίνουν διάφορες παράμετροι. Πολύ δύσκολη η περίπτωση του Μανωλά".



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Σιόβας για Ολυμπιακό - Deal με Ισπανία, τριπλασιάζει το κέρδος - "Απογοήτευσε" τον Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags