Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιοβάνοβιτς - Ούτε να το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό για ΑΕΚ..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 14:50:00

"Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιοβάνοβιτς - Ούτε να το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό για ΑΕΚ..."

Sportdog Team
"Αυτή θα είναι η 11αδα του Γιοβάνοβιτς - Ούτε να το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό για ΑΕΚ..."

Ο Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε στον αέρα του Over FM για το αίτημα αναβολής του ντέρμπι αλλά και την πιθανή ενδεκάδα για το ματς Κυπέλλου.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Βασίλης Μοιρώτσος μίλησε στον αέρα του Over FM για την αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει ο Γιοβάνοβιτς στο ματς Κυπέλλου με τον Βόλο.

Αρχικά, ο Βασίλης Μοιρώτσος τόνισε πως κανένας στις τάξεις του Παναθηναϊκού δεν θέλει να αναβληθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ. Αυτό γιατί χαλάει ο προγραμματισμός της ομάδας. Επίσης, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλή κατάσταση και το να μην διεξαχθεί ο αγώνας μπορεί τους κόψει τον ρυθμό. Βέβαια, τόνισε πως και η Super League είναι αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο.

Η ενδεκάδα για την αναμέτρηση με τον Βόλο

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μετέφερε την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο σημερινό ματς με τον Βόλο. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Μπρινιόλι, όμως δεν αποκλείεται να προτιμηθεί και ο Διούδης. Η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Σάντσες, Βέλεθ, Σάρλια και Χουάνκαρ.


Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος, μπροστά τους ως δεκάρι θα βρεθεί ο Βιγιαφάνιες. Ωστόσο αν ο Σέρβος τεχνικός επιλέξει να αγωνιστεί σε σχήμα 4-3-3 το κέντρο θα αποτελείται από τους Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο και Ρούμπεν. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρεθεί ο Αϊτόρ, ενώ για μία θέση στο αριστερό «μάχονται» οι Βιτάλ και Χατζηγιοβάνης. Στη κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο Μακέντα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags