Facebook Pixel Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: "Βόμβα" μεγατόνων από Ιμπραΐμοβιτς - "Ήμουν πολύ κοντά να υπογράψω στη..." - Έτσι πήγε στη Μίλαν
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 19:36:00

"Βόμβα" μεγατόνων από Ιμπραΐμοβιτς - "Ήμουν πολύ κοντά να υπογράψω στη..." - Έτσι πήγε στη Μίλαν

Sportdog Team
"Βόμβα" μεγατόνων από Ιμπραΐμοβιτς - "Ήμουν πολύ κοντά να υπογράψω στη..." - Έτσι πήγε στη Μίλαν

Φοβερή αποκάλυψη από τον Σουηδό επιθετικό της Μίλαν που έκανε γνωστό σε ποια ομάδα ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει, αλλά και πως τελικά υπέγραψε στους Ροσονέρι.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Μια ανάσα από τη Νάπολι βρέθηκε το 2019 ο σουηδός σούπερ σταρ, που ήθελε να μιμηθεί τον Ντιέγκο Μαραντόνα και να οδηγήσει τους Παρτενοπέι στο πρωτάθλημα, ενώ τελικά μια συγκυρία ήταν αυτή που είχε ως αποτέλεσμα το Μιλάνο να γίνει ο επόμενος προορισμός της καριέρας του φεύγοντας από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

«Παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ γι' αυτόν, αποφάσισα να πάω στη Νάπολι και να κάνω αυτό που έκανε ο Ντιέγκο: να κατακτήσω το πρωτάθλημα.
Είχα βαρεθεί την Αμερική και σκεφτόμουν να αποσυθρώ. Αλλά ο Μίνο είπε: "Είσαι τρελός, πρέπει να επιστρέψεις στην Ιταλία". Όλα ήταν σχεδόν κανονισμένα με τη Νάπολι, αλλά μετά Ντε Λαουρέντις απέλυσε τον Αντσελότι. Ρώτησα τον Μίνο: "Ποια ομάδα είναι στη χειρότερη κατάσταση, την οποία μπορώ να αλλάξω;". Απάντησε: "Χθες η Μίλαν έχασε 5-0 από την Αταλάντα". Έτσι πήρα την απόφαση
», είπε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μιλώντας στην Corriere della Sera.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags