Facebook Pixel Super League: Έσκασε τώρα! Ολοταχώς για αναβολή το ΑΕΚ - ΠΑΟ και Ιωνικός - ΠΑΟΚ - Κλείνει τα γήπεδα η κυβέρνηση
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 21:02:00

Έσκασε τώρα! Ολοταχώς για αναβολή το ΑΕΚ - ΠΑΟ και Ιωνικός - ΠΑΟΚ - Κλείνει τα γήπεδα η κυβέρνηση

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Ολοταχώς για αναβολή το ΑΕΚ - ΠΑΟ και Ιωνικός - ΠΑΟΚ -  Κλείνει τα γήπεδα η κυβέρνηση

Σχεδόν δεομένη πρέπει να θεωρείται η αναβολή των δύο αγώνων της Super League καθώς μετά το αίτημα της αστυνομίας είναι δύσκολο η διοργανώτρια αρχή να αποφασίσει κάτι διαφορετικό.

Super League: Προς αναβολή πηγαίνουν οι αναμετρήσεις της Κυριακής (5/12) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτή του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ, μετά από αδυναμία που εξέφρασε η ΕΛΑΣ για την διεξαγωγή των αγώνων τόσο λόγω της επετείου από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου όσο και λόγω της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα, που θα απασχολήσουν μεγάλο κομμάτι των αστυνομικών δυνάμεων της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση για αναβολή των δύο αγώνων είναι ειλημμένη και απομένει μόνο το τυπικό από την Super League για την ανακοίνωσή της, ενώ παράλληλα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι αναμετρήσεις να γίνουν χωρίς κόσμο, αν οριστούν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, μιας και υπάρχει έντονη φημολογία πως η κυβέρνηση θα αποφασίσει να κλείσει τα γήπεδα για ένα διάστημα ως μέτρο κατά του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags