Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βόλος: Αποκάλυψη Αμπασκάλ για Καραϊσκάκη - Τι συνέβη με Ολυμπιακό - "Οπαδός πήδηξε στο γήπεδο και..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 21:33:00

Αποκάλυψη Αμπασκάλ για Καραϊσκάκη - Τι συνέβη με Ολυμπιακό - "Οπαδός πήδηξε στο γήπεδο και..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη Αμπασκάλ για Καραϊσκάκη - Τι συνέβη με Ολυμπιακό - "Οπαδός πήδηξε στο γήπεδο και..."

Ο προπονητής του Βόλου μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό, όμως θέλησε να ξεκαθαρίσει το τι συνέβη στην πρόσφατη επεισοδιακή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Βόλος: Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ διευκρίνισε ότι ποτέ δεν έδωσε εντολή στους παίκτες του Βόλου να φύγουν από το γήπεδο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (28/11), όταν ένας οπαδός των Πειραιωτών πήδηξε από την εξέδρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Cosmote TV μετά το Παναθηναϊκός - Βόλος:

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν φώναξα στους παίκτες μου να φύγουν από το γήπεδο. Ένας φίλαθλος πήδηξε μέσα και απλά τους είπα ότι πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε δυνατοί».

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συμπαγείς, ο αντίπαλος είχε μέτρα και είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες για αντεπίθεση. Στο β’ μέρος είχαμε διάθεση να μπούμε να πιέσουμε και αυτό είχε την εικόνα που δείξαμε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Θα πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στη δουλειά μας. Ούτως ή άλλως στα παιχνίδια αυτά έχουμε κάνει λάθη και θα πρέπει να τα διορθώσουμε. Πάνω από όλα πρέπει να αλλάξουμε την ευκολία που δεχόμαστε γκολ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags