Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: "Χοντρός" ο Σεμέδο, προβλημάτισε ο… νέος Τσιμίκας - Εισιτήριο χωρίς επιστροφή στον Τάνκοβιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 23:01:00

"Χοντρός" ο Σεμέδο, προβλημάτισε ο… νέος Τσιμίκας - Εισιτήριο χωρίς επιστροφή στον Τάνκοβιτς!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Χοντρός" ο Σεμέδο, προβλημάτισε ο… νέος Τσιμίκας - Εισιτήριο χωρίς επιστροφή στον Τάνκοβιτς!

Ο... Μαντί Καμαρά του Άρη και ο "φτιαγμένος" για ΑΕΚ Μακέντα! Η εικόνα του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά και τι έδειξε στην επιστροφή του ο Πορτογάλος στόπερ, ο Γιάννης Αλαφούζος που δεν στήριξε το αίτημα της Ένωσης και ο εντυπωσιακός Γέβτιτς.

Αγωνιστική Κυπέλλου Ελλάδας, στην φάση των "16" και η στήλη έχει ιδιαίτερες επισημάνσεις για πρόσωπα και ομάδες της Big 4. Όπως για τον... Μαντί Καμαρά του Άρη, τον "χοντρό" Σεμέδο αλλά και τον νεαρό Αποστολόπουλο που δεν έβγαλε τίποτα απο... "νέος Τσιμίκας", τον Μακέντα που ήταν "φτιαγμένος" άσχημα για...ΑΕΚ, τον Αμπασκάλ που έκανε μεγαλύτερο ροτέισον από τον Γιοβάνοβιτς, τον Τάνκοβιτς που είναι για...εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Σουηδία και τον "μάγο Ελβετό" στο χαμηλό επίπεδο.

ΑΡΗΣ: το γκολ/οβίδα του Ιτούρμπε  στο τέλος, απέδωσε δικαιοσύνη σε μια αναμέτρηση στην οποία ήταν καλύτερος και άξιζε νίκη με καθαρό σκόρ. Ξανά 4-3-3, ξανά με τον Σάσα στην 11άδα και με τον Εντιάγε να θυμίζει ... Μαντί Καμαρά του περσινού Ολυμπιακού (ίσως και στο πιο... πλήρες του). Επιτέλους πήρε κάτι ο Μάντζιος από τον σταρ Ιτούρμπε (άνοιξε λογαριασμό), τ ο χρειαζόταν και ο ίδιος αφού τα φανταιζί/εξτρίμ που δοκίμαζε μέχρι τώρα δεν του είχαν βγει. Σωστά και τα δυο πέναλτι αλλά και το ακυρωθέν γκολ του Άρη, σε όλα όμως, χρειάστηκε το...Var o  "διαστημάνθρωπος" (και πουλέν του Κλάτενμπεργκ) Φωτιάς. Μάλλον θα πρέπει να δώσει χαρτζηλίκι στον Varίστα Διαμαντόπουλο...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: με παίκτες από την Β ομάδα αλλά και με όλες τις ακριβές καλοκαιρινές του μεταγραφές (Ονιεκούρου, Κουντέ, Τικίνιο, Ρόνι Λόπες) κατάφερε να χάνει 2-0 μόλις στο 6' (απαράδεκτο) και να γνωρίσει την πρώτη ήττα (3-2) της σεζόν στην Ελλάδα από τον... Λεβαδειακό της Super League 2! Ο Σεμέδο στην επανεμφάνισή του μετά από 4 σχεδόν μήνες μπορεί να σκόραρε αλλά ήταν μέσα στα 2 γκολ των γηπεδούχων και φάνηκε υπέρβαρος. Ο "νέος Τσιμίκας" (λόγω προέλευσης/Πανσεραϊκό και ίδιο ατζέντη με τον Τσιμίκα), όπως έχει... βαπτιστεί ο νεαρός Αποστολόπουλος, όσο αγωνίστηκε (γιατί τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή) είχε προβληματική εικόνα. Φάνηκε πως ακόμη είναι πολύ άγουρος και τελείως πρώιμη κι ανεδαφική η όποια σκέψη για μελλοντικό μπακ απ του Ρέαμπτσουκ (όντας ο μοναδικός κλασικός αριστερός μπακ πίσω από τον Μολδαβό). Ο Ονιεκούρου ούτε κόντρα στα ..."σαράντα παληκάρια" δεν μπορεί να κάνει την διαφορά! Μιλάμε για...περίπτωση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: πάλι γκολ ο Μακέντα, συνέχισε το σερί του και έδειξε έτοιμος/φτιαγμένος με...άγριες διαθέσεις για ΑΕΚ (έχει παράδοση καλών εμφανίσεων απέναντί της). Βέβαια ο Αλαφούζος, που είναι σε κακό φεγγάρι με τον Μελισσανίδη, δεν έδειξε διάθεση να στηρίξει το αίτημά της ΑΕΚ για αλλαγή ώρας του ντέρμπι. Ούτε να πάει κόντρα στον... Αυγενάκη. Η πρόκριση πάντως μετά το 2-1 έμεινε ανοικτή και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει σε ποια κατάσταση θα εμφανιστούν οι δυο αντίπαλοι στην ρεβάνς πριν από τα Χριστούγεννα. Πάντως χθες μεγαλύτερο ροτέισον έκανε ο Αμπασκαλ από τον Γιοβάνοβιτς κι ας μην ακολουθούσε...ντέρμπι για τον Βόλο, όπως δηλαδή για τον Παναθηναϊκό!

ΑΕΚ: σκότωσε το θηρίο (Κηφισιά), που έπαιζε με δεξιό μπακ τον νεαρό (της Κ19) Σμπώκο που κανονικά είναι στόπερ και μετριότατο ταλέντο. Παρόλα αυτά για ένα ημίχρονο ο Τάνκοβιτς (έπαιζε απο την πλευρά του) ήταν για να... τον βάζεις στο πρώτο αεροπλάνο για Σουηδία τον Γενάρη. Στην επανάληψη βέβαια σκόραρε, όπως  και η ΑΕΚ συνολικά 4, αλλά αν αξίζει κάτι να κρατήσεις από την αναμέτρηση ήταν ο...Γέφτιτς. Σε αυτό το επίπεδο δείχνει "μάγος". Στο πρωτάθλημα, κόντρα σε πιο αδύνατες ομάδες, δεν γίνεται να μην έχεις κάνει "όπλο" σου τον σούπερ μπαλάτο Ελβετό μέσο.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αυτούς... τρελάθηκε ο Μαρτίνς στη Λιβαδειά - "Φωνάζει" για μεταγραφή - Ούτε Πόρτο β΄ ο Σεμέδο

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags