Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεβαδειακός: "Λίγος ο Ονιεκούρου για Ολυμπιακό, αυτό ήταν το πρόβλημα του Σεμέδο - Μεγάλο κενό με τον μικρό..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-02 16:50:00

"Λίγος ο Ονιεκούρου για Ολυμπιακό, αυτό ήταν το πρόβλημα του Σεμέδο - Μεγάλο κενό με τον μικρό..."

του Γιώργου Κτενά
"Λίγος ο Ονιεκούρου για Ολυμπιακό, αυτό ήταν το πρόβλημα του Σεμέδο - Μεγάλο κενό με τον μικρό..."

Οι παίκτες που απογοήτευσαν και ο Λόπες που έκανε ό,τι ήθελε! Πώς και γιατί έχασαν οι Πειραιώτες με 3-2 από τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο, ποιοι παίκτες απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους και η εικόνα των Σεμέδο, Αποστολόπουλου και Ονιεκούρου.

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός: Ανάλυση στο sportdog από τον Γιάννη Καντά, δημοσιογράφο και προπονητή από τη Λιβαδειά, για το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Γιατί έχασαν οι Πειραιώτες, ποια γνώμη σχημάτισε για τους Κρίστινσον, Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες και τι έλειπε από το παιχνίδι του Σεμέδο; Μπορεί να γίνει άμεσα αντι-Ρέαμπτσιουκ ο Αποστολόπουλος και τι χρειάζεται να βελτιώσει στο παιχνίδι του ο Γιώργος Νίκας, που απασχολεί Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό;

Οι απαντήσεις στο sportdog...

"Έτσι αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό - Από το ζέσταμα φάνηκε ότι υποτίμησε Λεβαδειακό - Ανέτοιμος ο Κρίστινσον"

"Έπαιζε χωρίς άγχος ο Λεβαδειακός, ήταν το πρώτο ματς φέτος χωρίς άγχος. Το παιχνίδι περισσότερο ο Λεβαδειακός το πήγε στις αντεπιθέσεις και αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό. Από το ζέσταμα φάνηκε σαν να το έχει υποτιμήσει ο Ολυμπιακός το ματς, δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένοι. Αντί να κυριαρχήσει στο παιχνίδι, το είδε ως αγγαρεία. Δέχτηκε δύο γκολ γρήγορα και εκεί άρχισε να ζορίζεται. Αυτό που με προβλημάτισε στον Ολυμπιακό ήταν ότι ο μοναδικός τρόπος που απειλούσε ήταν με στατικές φάσεις, δεν είδα συνδυασμούς, δεν είδα ήρεμο παιχνίδι, πέρασε το άγχος στον Ολυμπιακό δηλαδή", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog, o Γ. Καντάς.

Πώς είδες την πρώτη εμφάνιση του Κρίστινσον;

"Ήταν ανέτοιμος. Νομίζω ότι σε κανένα γκολ δεν φέρει ευθύνη, πέρα από το κόρνερ που θα έπρεπε να είχε καθαρίσει τη φάση".

"Αυτό έλειπε από τον Σεμέδο - Λίγος ο Ονιεκούρου για Ολυμπιακό - Έκανε ο,τι ήθελε ο Ρόνι Λόπες"

Πώς είδες τον Σεμέδο μετά από τόσο καιρό που απουσίαζε;

"Δεν είχε την εκρηκτικότητα που έπρεπε να έχει, για να αντιμετωπίσει παίκτες του Λεβαδειακού που είναι ταχυδυναμικοί. Η έλλειψη εκρηκτικότητας ήταν που τον χαρακτήριζε. Αλλά όταν έχεις να παίξεις καιρό αυτά συμβαίνουν".

Σχόλιο για τον Ονιεκούρου;

"Στα ρηχά κινήθηκε, θεωρώ ότι είναι λίγος για τον Ολυμπιακό".

Έδωσε φρεσκάδα και ρυθμό στον Ολυμπιακό ο Ρόνι Λόπες;

"Ήταν μέσα στις φάσεις, σε όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού, θα μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω, είχε πολύ καλές κινήσεις στον χώρο. Υπήρχαν στιγμές που αν τον έπαιζαν γρήγορα οι συμπαίκτες του, θα μπορούσε να κάνει ο,τι θέλει. Το μόνο που δεν έκανε είναι σουτ, προσπαθούσε αυτό το ισπανικό το τίκι-τάκα. Να τελειώνει πιο πολύ φάσεις χρειάζεται. Διακρίθηκε από την πλευρά του Ολυμπιακού".

"Κενός ο Ολυμπιακός από την πλευρά του - Δεν είχε επικοινωνία με συμπαίκτες - Αυτό να βελτιώσει ο Νίκας"

Πώς είδες τον Αποστολόπουλο;

"Δεν συμμετείχε στο επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, πήγαινε σε δεύτερο χρόνο σε όλες τις μονομαχίες, από την πλευρά του βρέθηκε πολλές φορές κενός ο Ολυμπιακός, δεν είδα επικοινωνία με τους συμπαίκτες. Ήταν μια απλή συμμετοχή ως αριστερός μπακ".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για τον Νίκα; Γιατί φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον Παναθηναϊκό;

"Έκανε το κορυφαίο του παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Τον είχα παίκτη στις μικτές, είναι ταλέντο. Χθες πίεσε καλά στον χώρο του και έτρεξε πολύ, κέρδισε μονομαχίες, πήγαινε μόνος το παιχνίδι στη δύναμη, έπαιξε πολύ έξυπνα. Είναι δουλευταράς, με ατομικές προπονήσεις και προσγειωμένος. Αλλά χρειάζεται βελτίωση στην επιθετική λειτουργία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτίνς όπως... Σόλιντ - "Παιδική χαρά" η άμυνα του Ολυμπιακού - Το πήρε σοβαρά ο Ρόνι Λόπες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags