Facebook Pixel Άμπελ Φερέιρα: Τρελό σενάριο για Φερέιρα - Ομάδα έκπληξη από Ευρώπη τον έβαλε "στόχο" - Περιζήτητος!
| 2021-12-02 18:10:00

Τρελό σενάριο για Φερέιρα - Ομάδα έκπληξη από Ευρώπη τον έβαλε "στόχο" - Περιζήτητος!

Sportdog Team
Τρελό σενάριο για Φερέιρα - Ομάδα έκπληξη από Ευρώπη τον έβαλε "στόχο" - Περιζήτητος!

Η παρουσία του Άμπελ Φερέιρα στην Παλμέιρας κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη και γι' αυτό το λόγο φαίνεται πως ομάδες της Ευρώπης τον έχουν βάλει στο "στόχαστρο".

Άμπελ Φερέιρα: Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ κατέκτησε δεύτερο σερί Κόπα Λιμπερταδόρες στην Παλμέιρας και φυσικά η βραζιλιάνικη ομάδα και οι οπαδοί της τον... λατρεύουν, με τον ίδιο να δείχνει πως έχει βρει την προπονητική του "Ιθάκη" στην Βραζιλία.

Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα από την Βραζιλία, που αργότερα επιβεβαίωσαν και ουκρανικές ιστοσελίδες, αναφέρουν ότι ο Άμπελ Φερέιρα είχε επαφές με τη Ντιναμό Κιέβου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Οι διοικούντες των πρωταθλητών Ουκρανίας φέρεται να προσπάθησαν να διαπραγματευτούν με τον Φερέιρα, αλλά εισέπραξαν την αρνητική απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος μοιάζει ευχαριστημένος στην Παλμέιρας.

Πάντως, το εν λόγω σενάριο φαίνεται να... μπάζει, καθώς δείχνει δύσκολο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου να αποχωρήσει τώρα από τον πάγκο της Ντιναμό, κι ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και παρότι το όνομά του ακούστηκε πριν λίγες ημέρες για τον πάγκο της εθνικής Ρουμανίας.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags