Facebook Pixel Δημήτρης Πέλκας: "Μεταγραφή... λόγω Μπακασέτα ο Πέλκας - Τον θέλουν οι οπαδοί - Κουτσομπολιό στην Τουρκία"
| 2021-12-02 18:45:00

"Μεταγραφή... λόγω Μπακασέτα ο Πέλκας - Τον θέλουν οι οπαδοί - Κουτσομπολιό στην Τουρκία"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Μεταγραφή... λόγω Μπακασέτα ο Πέλκας - Τον θέλουν οι οπαδοί - Κουτσομπολιό στην Τουρκία"

Η "κόντρα" με τον Περέιρα και το πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του. Τούρκος αρθρογράφος στο Sportdog για το θέμα της μεταγραφής του διεθνούς Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο οποίος εμφανίζεται δυσαρεστημένος στη Φενέρ.

Δημήτρης Πέλκας: Βόμβα στο τουρκικό ποδόσφαιρο έβαλε τις προηγούμενες ημέρες το ρεπορτάζ της εκπομπής «Stüdyoda Futbol» του «TGRT». Το τηλεοπτικό δίκτυο αποκάλυψε την επιθυμία του Δημήτρη Πέλκα να μη συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε και να πάρει μεταγραφή για τη Τράμπζονσπορ, εξαιτίας της παρουσίας του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Οι σχέσεις τους άλλωστε δεν είναι και οι καλύτερες.

Αν θυμάστε, πριν ένα μήνα είχε δημιουργηθεί ένα επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες. Στο ματς με την Κόνιασπορ, ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε τριπλή αλλαγή στο 41'. Ανάμεσα στους παίκτες που έδωσε εντολή να αντικατασταθούν ήταν και ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ, ο οποίος αποχώρησε εκνευρισμένος.

Μάλιστα ο 28χρονος ποδοσφαισιστής κλώτσησε καλάθι απορριμμάτων, καθώς όδευε προς τον πάγκο με τον Περέιρα να του εξηγεί, γιατί τον αντικατέστησε με τον Ιρφάν Καχβετζί. Έτσι και αλλιώς σε εκείνη την αναμέτρηση, ο συμπατριώτης μας πήρε τη θέση του Μεσούτ Εζίλ στην ενδεκάδα, αφού πριν από τον αγώνα αντιμετώπισε μυικό πρόβλημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει καλές σχέσεις με τον Γερμανό μέσο. Τα σενάρια υποστηρίζουν, ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι υπ'ατμόν, παρ' όλα αυτά συνεχίζει να κοουτσάρει τους κιτρινομπλέ.

Τί συμβαίνει με τον Πέλκα; Γιατί θέλει να φύγει από την Κωνσταντινούπολη και να πάει στην Τραπεζούντα. Είναι δυνατόν να συμβεί μία τέτοια μετακίνηση; Το Sportdog επικοινώνησε με τον αρθρογράφο της τουρκικής ιστοσελίδα «Trabzonhabermerkezi.com», Ιμπραήμ Τοπάλογλου. Ο Τούρκος σχολιαστής των μπορντώ-μαβί θεωρεί, ότι το θέμα Πέλκας έχει φιλολογικές διαστάσεις, παρ' όλα αυτά αποκάλυψε, ότι οι οπαδοί της ομάδας του Ανατολικού Πόντου δεν έχουν πρόβλημα να γίνει μία τέτοια μετακίνηση. Διαβάστε όσα μας είπε ο συνάδελφος.

Ποιά είναι η άποψή σου για τον Πέλκα;

«Ο Πέλκας είναι ένας παίκτης, τον οποίο εκτιμώ. Ωστόσο, αυτήν τη σεζόν η απόδοσή του δεν είναι καλή. Δεν μπορούσε να ανακάμψει μετά τον τραυματισμό του στον ώμο».

Στην Τραμπζονσπόρ γιατί θέλει να πάει;

«Θεωρώ, ότι θέλει να έρθει στην Τράμπζονσπορ, επειδή είναι εδώ ο Μπακασέτας με τον Σιώπη. Επίσης νομίζω, ότι επειδή ο Βίτορ Περέιρα δεν του έδωσε πολλές ευκαιρίες, θέλει να παίξει στην Τραμπζονσπόρ».

Οι οπαδοί του συλλόγου της Τραπεζούντας ποιά άποψη έχουν για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή;

«Οι φίλοι της Τράμπζονσπορ έχουν θετική γνώμη για τον Πέλκα! Δεν έχουν πρόβλημα να έρθει στην ομάδα. Τον θέλουν».

Κατά τη γνώμη σου, υπάρχουν πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή;

«Όχι δεν το πιστεύω, ότι μπορεί να γίνει. Το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Πέλκα, είναι προς το παρόν κουτσομπολιό. Δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο limit up της η σχέση Ιβάν-Ραζβάν - Φέρνει... νέο Μαουρίτσιο - Υποψήφιος Βραζιλιάνος παικταράς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags