Facebook Pixel Ολυμπιακός – Ρούμπεν Σεμέδο: Υπό στενή παρακολούθηση!
| 2021-12-03 09:20:00

Ερυθρόλευκος υπό παρακολούθηση! "Καίγονται" για τη θέση του – Ποιά ομάδα τον τσέκαρε στη Λιβαδειά

Sportdog Team
Ερυθρόλευκος υπό παρακολούθηση! "Καίγονται" για τη θέση του – Ποιά ομάδα τον τσέκαρε στη Λιβαδειά

Πως ήταν η απόδοσή του στο παιχνίδι του Κυπέλλου, όπου οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 3-2.

Ολυμπιακός – Ρούμπεν Σεμέδο: Ερυθρόλευκος υπό στενή παρακολούθηση! «Καίγονται» για παίκτη στη θέση του – Ποιά ομάδα τον τσέκαρε στη Λιβαδειά. Πως ήταν η απόδοσή του στο παιχνίδι του Κυπέλλου, όπου οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 3-2.

Πριν από μία εβδομάδα πορτογαλικό δημοσίευμα ανέφερε, ότι ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές με την Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Συγκεκριμένα η «O Jogo» ανέφερε πως ο 27χρονος αμυντικός αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα της πορτογαλικής ομάδας για ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Και αυτό επειδή «καίγεται» για ενίσχυση στην αμυντική γραμμή, αφού ο Ιβάν Μαρκάνο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου λόγω προβλήματος στο δεξί πόδι. Το δημοσίευμα ανέφερε, ότι υπάρχει συμφωνία για τον δανεισμό του Σεμέδο την προσεχή μεταγραφική περίοδο, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», η Πόρτο «σκανάρισε» τον Σεμέδο στη Λιβαδειά. Βέβαια είναι απορίας άξιον, αν ικανοποιήθηκαν οι συμπατριώτες του στόπερ των Πειραιωτών από την εμφάνισή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1 με δικό του γκολ, αλλά ο παίκτης έχει συμμετοχή και στα τρία που δέχθηκαν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Σεμέδο τρώει την προσποίηση και την ντρίμπλα στο 1-0, στο 2-0 όλη η αντίδραση της άμυνας στο κόρνερ είναι κάκιστη, ενώ δεν πάει ψηλά στη φάση που είναι στο πεδίο ευθύνης του στο 3-1. Σημειωτέον, ότι ο Σεμέδο έχει να παίξει σε επίσημο ματς σχεδόν 4 μήνες, από τη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς από τις 10 Αυγούστου.

Οπότε είναι φυσιολογικό να χρειάζεται χρόνο επιστροφής σε αγωνιστικούς ρυθμούς, γι'αυτό στο Οπόρτο ίσως να περιμένουν να τον δούνε με περισσότερο ρυθμό. Αυτό σημαίνει, ότι και ο Μαρτίνς θα πρέπει να του δώσει περισσότερο χρόνο, αφού η Πόρτο τον έχει υπό στενή παρακολούθηση και ο Ολυμπιακός θέλει να τον ξεφορτωθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags