Facebook Pixel ΑΕΚ: Προχωρημένες επαφές για παίκτη που ήθελε το καλοκαίρι!
| 2021-12-03 09:27:00

Προχωρημένες επαφές η ΑΕΚ για στόπερ! Ποιόν διώχνει; Και άλλη σουπερλιγκάτη ομάδα στο κόλπο

Sportdog Team
Προχωρημένες επαφές η ΑΕΚ για στόπερ! Ποιόν διώχνει; Και άλλη σουπερλιγκάτη ομάδα στο κόλπο

Η ομάδα του Δικέφαλου αετού, κινήθηκε για την απόκτηση του. Στο τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να μείνει ελεύθερος

ΑΕΚ: Προχωρημένες επαφές για παίκτη που τον ήθελε το καλοκαίρι! Ποιόν διώχνει; Και άλλη σουπερλιγκάτη ομάδα στο κόλπο.

Είναι ξεκάαρο πλέον, ότι η ΑΕΚ «πάσχει» στο κέντρο της άμυνας και στον άξονα. Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί διάφορα ονόματα για την ενίσχυση στα στόπερ. Ένα από αυτά είναι του Φραντς Μπρόρσον, ο οποίος ακούστηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου, εποχή που η ΑΕΚ είχε ήδη πάρει 3 στόπερ και συνολικά μετρούσε 5, κάτι που σημαίνει, ότι κάποιος πρέπει να αποχωρήσει. Μάλιστα ρεπορτάζ του Αντώνη Οικονομίδη στο Sport24 ανέφερε, ότι ο παίκτης εξεταζόταν από την Ένωση εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η ομάδα του Δικέφαλου αετού, κινήθηκε για την απόκτηση του 25χρονου Σουηδού το καλοκαίρι, ο οποιός είχε αποφασίσει με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου να αποχωρήσει από τη Μάλμε, αναζητώντας συνέχεια της καριέρας του εκτός της πατρίδας του, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Άρης προσπάθησε να τον δελεάσει. Ο ίδιος όμως ξεκαθάρισε, ότι η ομάδα της Θεσσαλλονίκης δεν ήταν στις προτεραιότητές του. Από την στιγμή μάλιστα που η Μάλμε προκρίθηκε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μπρόρσον καταστάλαξε επιλέγοντας τελικά να παραμείνει στο ρόστερ της.

Η Μάλμε ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιό του, την ώρα που ομάδες της Γερμανίας, του Βελγίου και της Τουρκίας είχαν δηλώσει το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του Σουηδού αμυντικού, ο οποίος επανέρχεται στην επικαιρότητα της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Κώστα Πλιάτσικα στην «Ώρα των Σπορ», «Στέλνουν Μπρόρσον στην ΑΕΚ». Μάλιστα στη Σουηδία λένε, ότι οι επαφές είναι προχωρημένες. Ο Μπρόρσον είναι ύψους 1,86μ., αριστεροπόδαρος και στο τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Μάλμε, με τη φανέλα της οποίας φέτος μετρά 34 εμφανίσεις. 24 στο σουηδικό πρωτάθλημα, 5 στα προκριματικά και 5 στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags