Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επίσημο! Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για ΟΦΗ - Τι έγινε με Σωκράτη και Γκάρι Ροντρίγκες
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-03 17:46:00

Επίσημο! Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για ΟΦΗ - Τι έγινε με Σωκράτη και Γκάρι Ροντρίγκες

Sportdog Team
Επίσημο! Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για ΟΦΗ - Τι έγινε με Σωκράτη και Γκάρι Ροντρίγκες

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ερυθρολεύκων ενόψει της αναμέτρησης με τους Κρητικούς το Σάββατο (4/12) με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει γνωστούς τους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την αποστολή στο Ηράκλειο.

Ολυμπιακός: Πολύ δύσκολο αγώνα έχουν μπροστά τους οι Ερυθρόλευκοι με αντίπαλο τον ΟΦΗ, το Σάββατο (4/12), με τους Πειραιώτες να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή (3/12) με την προπόνηση που είχαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την ομάδα στο Ηράκλειο, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να είναι εντός, μιας και προπονήθηκε κανονικά και όλα δείχνουν ότι θα πάρει θέση στην ενδεκάδα, ενώ αντίθετα ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν θα είναι στο αεροπλάνο για την Κρήτη, όπως και ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Αναλυτικά η αποστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags