Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Στα... όριά του κορυφαίος αστέρας του ΠΑΟΚ - Παλεύει να το γυρίσει ο Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-03 19:19:00

Στα... όριά του κορυφαίος αστέρας του ΠΑΟΚ - Παλεύει να το γυρίσει ο Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Στα... όριά του κορυφαίος αστέρας του ΠΑΟΚ - Παλεύει να το γυρίσει ο Λουτσέσκου!

Ζόρικα τα πράγματα για σπουδαίο μπαλαδόρο του Δικεφάλου του Βορρά, η πτώση του οποίου έχει φέρει μεγάλα προβλήματα στην ομάδα συνολοκά. Απαιτείται ειδική διαχείριση από τον προπονητή...
 

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι πολύ εξουθενωμένος και αυτό είναι απόλυτα λογικό.Από το καλοκαίρι και μη έχοντας κάνει προετοιμασία, αφού ήταν στην εθνική Σουρινάμ, παίζει ασταμάτητα. Συνολικά έχει πάρει μέρος σε 21 ματς, 17 εκ των οποίων βασικών.

Το αντίστοιχο διάστημα στις αρχές του Δεκέμβρη, στην πιο πετυχημένη σεζόν του, το 2018-2109, μετρούσε 17 ματς, εκ των οποίων έντεκα βασικός. Η διαφορά είναι μεγάλη και την είχε θίξει με δηλώσεις του και ο Λουτσέσκου πριν το ντέρμπι με τον Αρη.

Ο Σουριναμέζος έχει φτάσει στα όρια του, στην Λάρισα ήταν να ξεκουραστεί και έπαιξε και πάλι στο φινάλε, και ψάχνει ανάσες. Όλα αυτά οδηγούν τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην απόφαση να κάνει ειδική διαχείριση στην περίπτωση του 33χρονο μεσοεπιθετικού, ειδικά αυτή την περίοδο που υπάρχουν συνεχόμενα ματς μέχρι και τη ρεβάνς με την ΑΕΛ.

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν προβλήματα στην μεσοεπιθετική γραμμή (Μιτρίτσα τραυματίας, ο Ντόουγκλας που είναι ακόμη ανέτοιμος) κι αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε το 4-4-2 με την Λάρισα. Ομως, ο Ντιέγκο ψάχνει ανάσες και ο Λουτσέσκου παίρνει τα μηνύματα γι’ αυτό θα κάνει ένα ειδικό πλάνο στα επόμενα ματς μέχρι και την διακοπή.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags