Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με τον Παναγιώτη Κελεσίδη - Παραμένει στο νοσοκομείο - Τα νεώτερα για την υγεία του
| 2021-12-03 19:05:00

Εξελίξεις με τον Παναγιώτη Κελεσίδη - Παραμένει στο νοσοκομείο - Τα νεώτερα για την υγεία του

Sportdog Team
Εξελίξεις με τον Παναγιώτη Κελεσίδη - Παραμένει στο νοσοκομείο - Τα νεώτερα για την υγεία του

Τί συμβαίνει με τον σπουδαίο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Τζάνειο. Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση είναι ο Παναγιώτης Κελεσίδης. Όπως μετέφερε χαρακτηριστικά στον ρεπόρτερ του Over FM 104,9 Γιώργο Λίγγρη, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, είναι πολύ καλύτερα. Με το οξυγόνο του μάλιστα να έχει φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα.

Να θυμίσουμε ότι από την Δευτέρα (29/11), ο Παναγιώτης Κελεσίδης, δίνει τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό. Στο Τζάνειο νοσοκομείο. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, διασωληνώθηκε. Με την κατάσταση του να παρουσιάζει βελτίωση.

Ο Παναγιώτης Κελεσίδης είναι 71 ετών και άρχισε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό. Ακολούθησε μία σπουδαία καριέρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 1972 έως το 1979, μετρώντας 174 συμμετοχές, ενώ κρέμασε τα γάντια του με τη φανέλα της Προοδευτικής. Παράλληλα, ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κελεσίδης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, αλλά όχι κάποιο σοβαρό και είχε επίσης ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags