Facebook Pixel Κωστής Ραπτόπουλος: Ανατροπή με Ραπτόπουλο: "Κανένας ξυλοδαρμός, είστε κουτσομπόλες - Ένα τηλέφωνο ήταν και... (Vid)
| 2021-12-03 18:38:00

Ανατροπή με Ραπτόπουλο: "Κανένας ξυλοδαρμός, είστε κουτσομπόλες - Ένα τηλέφωνο ήταν και... (Vid)

Sportdog Team
Ανατροπή με Ραπτόπουλο: "Κανένας ξυλοδαρμός, είστε κουτσομπόλες - Ένα τηλέφωνο ήταν και... (Vid)

Όλα τούμπα στην υπόθεση με τον γνωστό δημοσιογράφο, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε βρεθεί στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο Κωστής Ραπτόπουλος με βίντεο που ανέβασε διέψευσε ότι υπήρξε ξυλοδαρμός πρώην συναδέλφό του από τον ίδιο και ότι το θέμα πήρε διαστάσεις χωρίς λόγο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός πάντως, δεν εξήγησε γιατί συνελήφθη και γιατί τον πήγαν στο τμήμα.
 

Μεταξύ άλλων αναφέρει στο βίντεο:


«Κουτσομπόλες, δημιουργήθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις, ειπώθηκαν πράγματα, ξέφυγαν. Συμβαίνουν σε όλες τις οικογένειες αυτά. Δουλεύεις στο ίδιο ραδιόφωνο και παρεξηγείσαι με τον άλλον, που κάνει εκπομπή άλλη ώρα.

 

Γράφτηκαν διάφορα, ότι παίξαμε ξύλο, ζιουζίτσου και διάφορα. Δεν ισχύουν. Εγώ ενοχλήθηκαν για κάποια πράγματα προσωπικά που ειπώθηκαν. Δεν υπήρχε λόγος να ξεφύγει το πράγμα. Δεν υπήρχε κανένας ξυλοδαρμός. Ούτε μηνύσεις ούτε αγωγές. Ένα τηλεφώνημα έγινε μόνο. Ο καθένας κοιτά τη δουλειά του και την κάνει καλά.
 

Δεν υπήρξαν μπουνιές, κλωτσιές και λοιπά. Κάποια στιγμή τελειώνουν οι συνεργασίες, όπως και οι παίκτες και οι προπονητές. Απλά υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Και τώρα λύθηκε όποια παρεξήγηση υπήρχε. Μην είστε κουτσομπόληδες»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags