Facebook Pixel Άρης: Θέλει να τινάξει την... μπάνκα ο Καρυπίδης - Ετοιμάζει διπλό χτύπημα από ομάδα της Super League o Άρης
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-03 23:45:00

Θέλει να τινάξει την... μπάνκα ο Καρυπίδης - Ετοιμάζει διπλό χτύπημα από ομάδα της Super League o Άρης

Sportdog Team
Θέλει να τινάξει την... μπάνκα ο Καρυπίδης - Ετοιμάζει διπλό χτύπημα από ομάδα της Super League o Άρης

Οι Κίτρινοι ξεκίνησαν ήδη την αναζήτηση παικτών ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και μάλιστα έχουν στόχο δύο ποδοσφαιριστές από σύλλογο που αγωνίζεται στην Super League.

Άρης: Ο Μάρβιν Πίρμσμαν είναι γνωστή περίπτωση στους «κιτρινόμαυρους», καθώς ασχολούνται μαζί του σχεδόν δύο χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι ο Άρης τον ήθελε... πολύ, τον ζήτησε καταθέτοντας προσφορά, αλλά ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ έμεινε στα Γιάννινα.

Η... μπογιά του δεν ξέβαψε, το κάθε άλλο έγινε ακόμη πιο έντονη, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στην πρόσφατη νίκη του ΠΑΣ στο «Κλ. Βικελίδης», όπου ο Βέλγος έδωσε δύο ασίστ.

Η περίπτωση του απασχολεί και θα απασχολήσει περισσότερο. Οι Γιαννιώτες μπορεί να τον θέλουν (πληροφορίες λένε ότι του κατέθεσαν πρόταση για επέκταση συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι), αλλά ο 30χρονος αμυντικός φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Η λύση του είναι δοκιμασμένη και από τη στιγμή που ο Αρης θα αναζητήσει έναν αριστερό μπακ για το καλοκαίρι, μπορεί να κάνει άμεσα κίνηση για τον Βέλγο, πριν μπουν στη μέση άλλες ομάδες.

Τα στοιχεία που θέλουν στο δεξί άκρο

Εξίσου αξιόλογη είναι και η περίπτωση του Μανόλη Σάλιακα. Ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ πραγματοποιεί και φέτος αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις, κλήθηκε στην εθνική ομάδα και η μετοχή παρουσιάζει ανοδική τιμή.

Ο 25χρονος οπισθοφύλακας τελειώνει τη δέσμευσή του το καλοκαίρι και σκέφτεται το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Το όνομά του έχει αρχίσει να ακούγεται στο «Κλ. Βικελίδης» και δεν περνά απαρατήρητο, γιατί πρόκειται για εξελίξιμο ποδοσφαιριστή με μεταπωλητική αξία (λόγω ηλικίας), είναι διεθνής και... Έλληνας. Στον Αρη θα ήθελαν να τονώσουν το εγχώριο στοιχείο και ο Σάλιακας συγκεντρώνει πολλά από τα «συν» που αναζητούν οι Θεσσαλονικείς.

Στο μυαλό του παίκτη είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αλλά θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη πρόταση του Άρη;

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags