Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη από παλαίμαχο διεθνή παίκτη του ΠΑΟΚ - "Ήμουν στη Νάπολι και πέταξα μπουκάλι στον Μαραντόνα"
| 2021-12-03 23:55:00

Αποκάλυψη από παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ - "Ήμουν στη Νάπολι και πέταξα μπουκάλι στον Μαραντόνα"

Sportdog Team
Αποκάλυψη από παλαίμαχο παίκτη του ΠΑΟΚ - "Ήμουν στη Νάπολι και πέταξα μπουκάλι στον Μαραντόνα"

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στην δημοσιότητα καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος βρέθηκε στον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με τη Νάπολι και έριξε μπουκάλι στον τεράστιο Αργεντίνο ποδοσφαιριστή.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Αποκάλυψη από τον παλαίμαχο διεθνή και αρχηγό του ΠΑΟΚ, όπου μιλώντας στην TV 100 ανέφερε πως πέταξε μπουκάλι στον Ντιέγκο Μαραντόνα στον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με τη Νάπολι.

ο ματς που έμεινε χαραγμένο στη μνήμη μου, ήταν εκείνο με τη Νάπολι, στην Ιταλία. Ήμουν τότε 16 χρόνων, έπαιζα στους μικρούς του ΠΑΟΚ και πήγα εκδρομή στην Ιταλία με το πούλμαν του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ, Τούμπας. Δεν σας κρύβω ότι όταν πετάξαμε μπουκάλια στον Μαραντόνα, στο κόρνερ του γηπέδου, ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που πέταξαν, γιατί τότε είχαμε μεγάλη τρέλα και ήμασταν αποφασισμένοι να τους τρελάνουμε τους Ιταλούς. ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. την προηγούμενη εβδομάδα από εκείνη που με πήρε ο πρώτος προπονητής και με έβαλε στη βασική ενδεκάδα, ήμουν στη θύρα 4 και τραγουδούσα συνθήματα. Μπήκα μέσα να παίξω και έβλεπα στην κερκίδα να αναγνωρίσω τους φίλους μου. Φοβερά πράγματα, είμαι ευτυχισμένος που έπαιξα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και τώρα είμαι οπαδός της, πάω όποτε μπορώ και στα εκτός έδρας παιχνίδια", είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags