Facebook Pixel Sportdog.gr | Επικίνδυνη έξοδος για Ολυμπιακό - Με το μαχαίρι στα δόντια ο ΟΦΗ - Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-04 10:28:00

Επικίνδυνη έξοδος για Ολυμπιακό - Με το μαχαίρι στα δόντια ο ΟΦΗ - Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Επικίνδυνη έξοδος για Ολυμπιακό - Με το μαχαίρι στα δόντια ο ΟΦΗ - Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, μαγνητίζει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.  

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ερχόμενη από τη σημαντική νίκη, με ανατροπή, στα Γιάννενα, αλλά και τη νίκη-πρόκριση επί της Κηφισιάς, η ΑΕΚ φιλοδοξεί να κερδίσει ένα ντέρμπι ώστε να παραμείνει στο κατόπι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

πό την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός ευελπιστεί να πετύχει την τρίτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα - και τέταρτη αν συνοπολογιστεί κι αυτή επί του Βόλου στο Κύπελλο - ώστε να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.  

Επικίνδυνο ταξίδι στο Γεντί Κουλέ για τον Ολυμπιακό καθώς αφενός ο ΟΦΗ είναι φορμαρισμένος αφετέρου η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς την προσεχή Πέμπτη θα παίξει κόντρα στην Αντβέρπ τα ρέστα της για την πρωτιά στον όμιλο του Europa League. Τα ρέστα του, αλλά για τη συνέχιση της ευρωπαϊκής του πορείας στο ConferenceLeague, θα παίξει κι ο ντεφορμέ ΠΑΟΚ κόντρα στη Λίνκολν, ωστόσο προέχει το δύσκολο παιχνίδι στη Νεάπολη απέναντι στον Ιωνικό.  

«Εξάποντο», στη μάχη της παραμονής, είναι ο αγώνας στο Περιστέρι ανάμεσα στον ουραγό Ατρόμητο και τον προτελευταίο Απόλλωνα Σμύρνης ενώ ο ΝΠΣ Βόλος αναζητά την επιστροφή στις επιτυχίες υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό. Οι φορμαρισμένοι Άρης και Αστέρας Τρίπολης υπόσχονται γκολ και θέαμα στη Θεσσαλονίκη ενώ διαφορετικούς στόχους έχουν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα που ρίχνουν την αυλαία της αγωνιστικής στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags