Facebook Pixel ΑΕΚ: Τι ζήτησε πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής και δεν το πίστευαν;
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-04 13:45:00

Στον… αέρα μεταγραφή 2 εκατ., αποφασίζει ο Μελισσανίδης - Αίτημα κορυφαίου άσου στη διοίκηση!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στον… αέρα μεταγραφή 2 εκατ., αποφασίζει ο Μελισσανίδης - Αίτημα κορυφαίου άσου στη διοίκηση!

Τι ζήτησε πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής και δεν το πίστευαν; Για ποιον παίκτη της Ένωσης υπάρχει προβληματισμός το τελευταίο διάστημα, ποια η δική του απάντηση και τι ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας; Ήρθε η ώρα για να να... ξεσπάσει στο γήπεδο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
 

ΑΕΚ: Ο Στίβεν Τσούμπερ ήταν το πρόσωπο που προκάλεσε πανζουρλισμό στον κόσμο της  Ένωσης όταν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού έγινε γνωστό πως θα ενταχθεί σαν δανεικός στην ομάδα. Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που κέρδισε το βραβείο αυτού που έδωσε τις περισσότερες ασίστ στο περασμένο Euro 2020, καθώς αγωνίστηκε στους τέσσερις από τους πέντε αγώνες της Ελβετίας στην τελική φάση έχοντας συνολικά τέσσερις, ενώ τις τρεις από αυτές τις έκανε απέναντι στην Τουρκία.

Ο 30χρονος χαφ μάλιστα μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και στις επτά πρώτες αγωνιστικές της Super League είχε πέντε γκολ, σκοράροντας απέναντι σε Ιωνικό, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Ατρόμητο και Βόλο, ενώ με την ομάδα της Μαγνησίας μοίρασε και δύο ασίστ. Κάπου εκεί όμως ο Τσούμπερ δείχνει να έχει τραβήξει… χειρόφρενο αφού μετράει πια 368 λεπτά χωρίς να βρει δίχτυα, αλλά και χωρίς να έχει… φτιάξει κάποιο για συμπαίκτη του. Παράλληλα ο Ελβετός στα ντέρμπι τόσο με την ΠΑΟΚ, όσο και με τον Ολυμπιακό προβλημάτισε πολύ με την απόδοσή του, αφού σε καμία στιγμή δεν κατάφερε να φτάσει τα στάνταρ που είχε συνηθίσει τους ανθρώπους της Ένωσης.

Φυσικά κανείς δεν αμφισβητεί την ποδοσφαιρική αξία του Τσούμπερ, μιας και μιλάμε για έναν παίκτη με 129 συμμετοχές στην Bundesliga, έχοντας μάλιστα και 14 γκολ και 12 ασίστ. Αυτό όμως δεν πρέπει να μας κάνει να αφήνουμε στην άκρη το γεγονός πως η ΑΕΚ πρέπει να δώσει ένα ποσό 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Άιντραχτ για να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι, υπενθυμίζοντας ότι η ΠΑΕ έχει πληρώσει άλλη μια φορά, όταν απέκτησε τον Λιβάι Γκαρσία έναντι 2,2 εκατομμύρια από την Μπειτάρ, τόσο μεγάλο ποσό κάτι που κάνει τους πάντες να θέλουν να είναι 100% σίγουροι για μια τέτοια κίνηση.

Έτσι πλέον ο Τσούμπερ καλείται να κάνει την… ανατροπή και να καταφέρει τους επόμενους έξι μήνες να πείσει τους πάντες πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια και όχι απλά να είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής απέναντι στις μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Αν κάτι τέτοιο γίνει τότε είναι 100% σίγουρο πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα πληρώσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται  και ο παίκτης θα μπει στην… Αγιά Σοφιά, όμως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο αυτή τη στιγμή.

Ο Τσούμπερ ωστόσο δείχνει αποφασισμένος να το παλέψει και να δώσει άμεσα απαντήσεις, από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κιόλας, σε όσους τον αμφισβήτησαν. Μάλιστα, ο Ελβετός άσος προ ημερών ζήτησε από τη διοίκηση να αλλάξει σπίτι και να μετακομίσει από τη Γλυφάδα στην Κηφισιά, ώστε να βολεύεται καλύτερα με τις μετακινήσεις στην προπόνηση. Ποιος άλλος ποδοσφαιριστής, ειδικά ξένος, θα άφηνε τη Γλυφάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στην ΑΕΚ, φέρνει... τζάμπα παίκτη-έκπληξη τον Γενάρη – Διέρρευσε το πρώτο όνομα της λίστας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags