Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποθέωση Μαρτίνς σε Σισέ και ατάκες φωτια για μεταγραφή - "Δεν ήρθε σε καλή κατάσταση ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-04 23:06:00

Αποθέωση Μαρτίνς σε Σισέ και ατάκες φωτιά για μεταγραφή - "Δεν ήρθε σε καλή κατάσταση ο..."

Sportdog Team
Αποθέωση Μαρτίνς σε Σισέ και ατάκες φωτιά για μεταγραφή - "Δεν ήρθε σε καλή κατάσταση ο..."

Οι δηλώσεις του προπονητή τους προπονητή του Ολυμπιακού μετά τη νίκη με 3-1 επί του ΟΦΗ. Σε ποιους ποδοσφαιριστές εστίασε και τι είπε για τον Παπέ Σισέ.

ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε τον Σισέ για τα δύο γκολ που πέτυχε και την εξαιρετική του απόδοση κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Λόπες, τονίζοντας ότι το περασμένο καλοκαίρι πήγε στον Ολυμπιακό όντας σε κακή κατάσταση, όμως δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και να βελτιώνεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 και εάν ήταν σημείο - κλειδί του ματς:: Ήταν μία πολύ δυνατή αντίδραση από την πλευρά μας. Η μοναδική φάση του ΟΦΗ ήταν η φάση του γκολ στο α' μέρος μαζί με τη φάση με την υπέροχη επέμβαση του Τόμας (Βαλτσίκ). Μία πολύ καλή αντίδραση. Ήταν μία όμορφη και δίκαιη νίκη από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Το εάν θέλει ανάλογη εμφάνιση με την Αντβέρπ: Αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι βέβαια διαφορετικά ματς και διαφορετικές διοργανώσεις. Θέλουμε να νικήσουμε και παράλληλα να έρθει νίκη της Φενέρ για να πάρουμε την πρώτη θέση. Είναι άλλα τα χαρακτηριστικά. Η ομάδα έχει μεγαλώσει. Έχουμε ακόμα μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Ο στόχος να γινόμαστε καλύτεροι.

Τον Λόπες και τον Σισέ: Ο Λόπες δεν ήρθε σε καλή κατάσταση. Δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί. Ο Ρόνι όμως δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί και να δουλεύει παρότι δεν ήταν στα βασικά μας πλάνα στην αρχή. Έχει ακόμα πολλά να δώσει. Ο Σισέ δεν είναι η πρώτη φορά που μας έχει ικανοποιήσει. Είναι πάντα σημαντικός για εμάς. Λυπόμαστε που δεν έκανε το χατ τρικ. Μπορούσε να κάνει χατ τρικ. Πάντα έχουμε παίκτες που πρωταγωνιστούν όπως οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Ρεάμπτσιουκ, Τικίνιο και άλλοι.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags