Facebook Pixel Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης: Ασταμάτητη η Ρεάλ! Σπουδαίο "διπλό" επί της Σοσιεδάδ και χωρίς Μπενζεμά (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-04 23:58:00

Ασταμάτητη η Ρεάλ! Σπουδαίο "διπλό" επί της Σοσιεδάδ και χωρίς Μπενζεμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ασταμάτητη η Ρεάλ! Σπουδαίο "διπλό" επί της Σοσιεδάδ και χωρίς Μπενζεμά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Καρίμ Μπενζεμά έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 17' όμως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε πρόβλημα να φύγει με νίκη 2-0 από το "Ανοέτα" της Σοσιεδάδ και να συνεχίσει απτόητη την πορεία της προς τον τίτλο της La Liga.

Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι Μαδριλένοι μπορεί να ανησύχησαν με τον τραυματισμό του Γάλλου επιθετικού νωρίς στην αναμέτρηση και να αναγκάστηκαν να πορευτούν χωρίς αυτόν στη συνέχεια, εντούτοις δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και έφυγαν με σπουδαίο "διπλό" (0-2) από την έδρα της Σοσιεδάδ.

Και αν στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης δυσκολεύτηκε από την σκληροτράχηλη Σοσιεδάδ, στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις απαντήσεις και κατάφερε να φτάσει στο τρίποντο με ένα γκολ του Βινίσιους στο 47' και άλλο ένα του Γιόβιτς δέκα λεπτά αργότερα.

Με αυτή τη νίκη η "βασίλισσα" πήγε στους 39 βαθμούς στην κορυφή, οκτώ περισσότερους από την δεύτερη Σεβίλλη, που όμως έχει ένα ματς λιγότερο. Την ίδια ώρα η Σοσιεδάδ έμεινε στην πέμπτη θέση με 29 βαθμούς, ενώ στην έβδομη βρίσκεται η Μπαρτσελόνα με μόλις 23 βαθμούς, μετά την ήττα της από την Μπέτις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags