Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Τρομερή εξέλιξη στον Ολυμπιακό - Μυστική συνάντηση με Μαρτίνς - Τι "μήνυμα" του έστειλαν!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-05 09:03:00

Τρομερή εξέλιξη στον Ολυμπιακό - Μυστική συνάντηση με Μαρτίνς - Τι "μήνυμα" του έστειλαν!

Sportdog Team
Τρομερή εξέλιξη στον Ολυμπιακό - Μυστική συνάντηση με Μαρτίνς - Τι "μήνυμα" του έστειλαν!

Ο Ολυμπιακός πήρε ακόμα μία νίκη χθες κόντρα στον ΟΦΗ με 3-1, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει για άλλη μια φορά ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα με συνεχείς νίκες για τους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Γι' αυτό το λόγο οι διοικούντες τον Ολυμπιακό εκτιμούν τον Πορτογάλο προπονητή και θα ήθελαν να τον έχουν και για περισσότερα χρόνια στον πάγκο τους, αφού το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινά δημοσιεύματα των αθλητικών εφημερίδων, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν συνάντηση υπό άκρα μυστικότητα με τον Πέδρο Μαρτίνς για να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν έχουν κρύψει την εκτίμησή τους στο πρόσωπο του Μαρτίνς και αυτό είναι το μήνυμα που του μεταφέρθηκε στην κουβέντα που υπήρξε για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Φυσικά, είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε απόφαση, καθώς ο Μαρτίνς έχει εκφράσει την επιθυμία κάποια στιγμή να προπονήσει ομάδα της Premier League, ωστόσο αν δεν έρθει η επιθυμητή πρόταση τότε ο Πορτογάλος αναμένεται να μείνει στον Ολυμπιακό για πέμπτη σεζόν!

Πάντως, η οριστική κουβέντα Ολυμπιακού-Μαρτίνς αναμένεται να γίνει στα τέλη Απριλίου-αρχές Μαΐου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags