Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ατακάρα από Νικολακόπουλο - "Ο Σισέ πρέπει να βάζει δέκα γκολ το χρόνο στον Ολυμπιακό"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-05 15:00:00

Ατακάρα από Νικολακόπουλο: "Ο Σισέ πρέπει να βάζει δέκα γκολ το χρόνο στον Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
Ατακάρα από Νικολακόπουλο: "Ο Σισέ πρέπει να βάζει δέκα γκολ το χρόνο στον Ολυμπιακό"!

Ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων ανέλυσε τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ και φυσικά στάθηκε περισσότερο στην εμφάνιση και τα δύο γκολ του στόπερ της ομάδας, Παπ Αμπού Σισέ.

Ολυμπιακός: Στα στοιχεία που έκριναν το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να παίρνει πράγματα από τον Ρόνι Λόπες, αν και άργησε να συμβεί αυτό. Φαίνεται πως δεν είχε κάνει καλή προετοιμασία με τη Σεβίλλη και αυτό φάνηκε στην εικόνα του όταν ήρθε στην Ελλάδα. Έχει σημασία που γίνεται αυτό, αφού είναι ένα παιδί που δείχνει πως μπαίνει στις φάσεις και μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός δεν παίρνει γκολ από τους εξτρέμ του, με εξαίρεση τον Μασούρα. Ο Γκάρι έχει παίξει λίγο και δεν έχει σκοράρει, ενώ ο Ονιεκούρου έχει ένα γκολ με το ζόρι. Ο Βρουσάι παίζει ελάχιστα. Ο Βαλμπουενά έχει βάλει ένα γκολ, υπερπολύτιμο, αλλά ένα γκολ. Δεν παίρνει, σε κάθε περίπτωση, γκολ από τους περιφερειακούς επιθετικούς του. Και είναι τεράστια η προσφορά του Μασούρα», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα πρόσωπα που ξεχώρισαν, υπογράμμισε: «Ο Σισέ είχα γράψει μετά από ένα ματς με τη Λαμία, ή μετά τη Σλόβαν, ότι με βάση τη σωματοδομή και τα χαρακτηριστικά του, θα πρέπει κάθε χρόνο να βάζει δέκα γκολ. Θα πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται καλύτερα τα τελειώματά του. ΝΑ βάζει σωστά το κεφάλι του, όπως έκανε στο πρώτο γκολ. Είναι γκολ σέντερ φορ, που δεν πιάνεται με τίποτα. Ο Εμβιλά, από την πλευρά του, ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, επειδή είχε τεράστια συνεισφορά αμυντικά και επιθετικά. Άγγιξε το τέλειο και για την Ελλάδα ήταν πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο. Αρχίζει να είναι πιο σταθερός, αφού είχε και εκείνος τα σκαμπανεβάσματά του».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags