Facebook Pixel Ραζβάν Λουτσέσκου: Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου - "Δική μου η ευθύνη" - Αυτά είναι τα θέματα του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-05 20:56:00

Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου - "Δική μου η ευθύνη" - Αυτά είναι τα θέματα του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Λουτσέσκου - "Δική μου η ευθύνη" - Αυτά είναι τα θέματα του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δική του ευθύνη είναι η εικόνα του Δικεφάλου του Βορρά σύμφωνα με όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος τεχνικός της ομάδας μετά τη νέα ήττα από τον Ιωνικό στη Νίκαια με 3-2 για την Super League.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Για προβλήματα προσωπικότητας και πνευματικής ετοιμότητας των παικτών είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, τονίζοντας παράλληλα ότι η ευθύνη της εικόνας είναι δικιά του, ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση του Μπίσεσβαρ.

«Δεν υπάρχει συνταγή να πούμε τι θα αλλάξει. Ίσως ότι παίζουμε συνέχεια Πέμπτη, Κυριακή, Τετάρτη δεν μπορούμε σωστά να κάνουμε την προετοιμασία που θέλουμε. Ομιλίες πολλές, μίτινγκ με την ομάδα πολλά, αναλύσεις πολλές. Ενδεχομένως να υπάρχει θέμα προσωπικότητας αυτή την στιγμή και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. Θέλουμε μια νίκη για να αισθανθούμε ότι κάτι αλλάζει. Κάποιες φορές οι ποδοσφαιριστές που μπαίνουν αλλαγή παίζουν καλά κι όταν ξεκινούν βασικοί δεν είναι το ίδιο καλά. Είναι πνευματικό θέμα και θέμα προσωπικότητας. Σε αυτή την περίπτωση ο υπεύθυνος είναι εγώ. Αλλά και για μένα είναι δύσκολη κατάσταση, αλλά μετά από συνεχόμενα ματς ήταν δύσκολο να βρω τον τρόπο που ήθελα να προπονήσω την ομάδα.

Μιλάω για μια νίκη που θέλουμε, γιατί είναι ένα διάστημα δύο εβδομάδων που καταρρεύσαμε, μετά το ματς με τον Ατρόμητο και τα ματς στη Σλοβακία και με τον Άρη. Στο σημερινό ματς είναι δική μου η ευθύνη να μπω στο μυαλό των παικτών για να βρουν μια αντίδραση».

Για την ένταση που δεν έχει στο παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ κι αν χρειάζονται αλλαγές: «Δεν είχαμε την απαραίτητη ένταση στα τελευταία δύο παιχνίδια. Δεν μπορώ να δεχτώ πως η ομάδα που προπονώ εγώ έχει αυτή την εικόνα»

Για την κακή αγωνιστική εικόνα του Μπίσεσβαρ: «Ο Μπίσεσβαρ δεν έχει ενέργεια και λυπάμαι που τον οδήγησα εγώ σε αυτή την κατάσταση με τα συνεχόμενα ματς που τον χρησιμοποιώ. Ανά πάσα στιγμή ο Μπίσεσβαρ είναι ο παίκτης που μπορεί να προσφέρει μια ντρίπλα, μια ασίστ, μια σέντρα. Έχει τα στοιχεία που θέλουμε και περιμένουμε από αυτόν στο παιχνίδι και σε μια κουβέντα που είχαμε χτες του είπα πως πριν από τρία χρόνια έπαιζε από Κυριακή σε Κυριακή στα ματς του πρωταθλήματος».

Αν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν έχω σημάδι. Δεν υπάρχουν ισχυροί δεσμοί αλλά δεν υπάρχει και πρόβλημα. Είμαστε ένα πολύ δυνατό γκρουπ παικτών και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι καλή. Είναι παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετά το ματς μιλήσαμε στα αποδυτήρια και οι παίκτες είπαν πως δεν ξέρουν πως αυτή την στιγμή να αλλάξουν την κατάσταση. Το πνευματικό κομμάτι είναι δική μου ευθύνη. Ίσως έβαλα στην αρχή μεγάλο στόχο και δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε σε αυτόν. Ίσως τώρα πρέπει να αλλάξουμε στόχο».

Τέλος σε ερώτηση για το τι εννοούσε λέγοντας «θα δείτε την αντίδραση μου» απάντησε ως εξής: «Τι ερώτηση είναι αυτή; Είπα θα δείτε την αντίδραση μου και θα την δείτε» ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags