Facebook Pixel Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Σκασμένος ο Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού - "Δεν με ικανοποιεί τίποτα" (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-05 22:03:00

Σκασμένος ο Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού - "Δεν με ικανοποιεί τίποτα" (BINTEO)

Sportdog Team
Σκασμένος ο Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού - "Δεν με ικανοποιεί τίποτα" (BINTEO)

Πολύ εκνευρισμένος ο Σέρβος τεχνικός των Πρασίνων μετά την ήττα από την Ένωση τονίζοντας πως δεν τον ικανοποιεί τίποτα όταν η ομάδα του χάνει.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Πολύ εκνευρισμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και την ήττα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας σε πολύ έντονο ύφος πως δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος μετά από χαμένα παιχνίδια.

«Χάσαμε, δεν είμαι σίγουρα χαρούμενος με αυτό. Γκολ μπορει να δεχτείς οποιαδήποτε στιγμή. Κάποια άλλα πράγματα με εκνευρίζουν και για αυτό έχω εγώ ευθύνες και κανείς άλλος. Δεν είναι εύκολο να κάνεις ευκαιρίες όταν έχεις 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να αλλάξουμε το σκορ, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είναι όμως εύκολο, πόσω μάλλον όταν αυτή η ομάδα είναι η ΑΕΚ, που σε όλο το ματς είναι με 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα. Δεν με ικανοποιεί τίποτα όταν δεν κερδίζουμε», είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags