Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατάκες-"φωτιά" για ΠΑΟ: "Καταστροφικό αν γίνει κάτι τέτοιο - Δεν έπρεπε να βγάλει Βιγιαφάνιες"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-06 14:19:00

Ατάκες-"φωτιά" για ΠΑΟ: "Καταστροφικό αν γίνει κάτι τέτοιο - Δεν έπρεπε να βγάλει Βιγιαφάνιες"!

Sportdog Team
Ατάκες-"φωτιά" για ΠΑΟ: "Καταστροφικό αν γίνει κάτι τέτοιο - Δεν έπρεπε να βγάλει Βιγιαφάνιες"!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναλύει την χθεσινή ήττα της ομάδας από την ΑΕΚ και στέκεται κυρίως στην απόδοση των ποδοσφαιριστών και λιγότερο στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για τον οποίο τονίζει ότι έχει την μικρότερη ευθύνη από όλους για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Παναθηναϊκός: Αποτέλεσμα της δυστοκίας των παικτών του Παναθηναϊκού κι όχι των επιλογών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν η ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι (1-0), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Για μένα ο Γιοβάνοβιτς έχει τη μικρότερη ευθύνη για χθες κι ας ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για την ήττα. Εμφάνισε μια ομάδα που ήταν κυρίαρχη μετά το 10’ και δεν φταίει αν χάθηκαν αυτές οι ευκαιρίες. Νομίζω πάντως πως ο Αλεξανδρόπουλος άργησε να μπει και δεν έπρεπε να βγει ο Βιγιαφάνιες», τόνισε.

«Έχει μπει πλέον σε αμφισβήτηση η έξοδος στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό και θα είναι καταστροφικό να μείνει ξανά εκτός Ευρώπης. Βλέπουμε να γίνονται συνέχεια τα ίδια λάθη και να δέχεται η ομάδα γρήγορα πρώτη γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να κάνει φάση, ενώ ξεκινά το δεύτερο πάλι με λάθος και στη συνέχεια κάνει δύο ευκαιρίες που δεν χάνονται, με Αϊτόρ και Παλάσιος.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν εκνευρισμένος γιατί η ομάδα είχε την κατοχή και δεν έκανε φάσεις. Από την ώρα που βγήκαν Αϊτόρ και Παλάσιος και μπήκαν Βιτάλ και Χατζηγιοβάνης, η ομάδα δεν απείλησε καθόλου», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags