Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Πολύ προβληματισμένος ο Σαββίδης - Έχει... κολλήματα ο Λουτσέσκου - Έτσι την πάτησε με Τζιοβίνκο"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-06 14:45:00

"Πολύ προβληματισμένος ο Σαββίδης - Έχει... κολλήματα ο Λουτσέσκου - Έτσι την πάτησε με Τζιοβίνκο"

Sportdog Team
"Πολύ προβληματισμένος ο Σαββίδης - Έχει... κολλήματα ο Λουτσέσκου - Έτσι την πάτησε με Τζιοβίνκο"

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε για τον απόηχο της αναπάντεχης ήττας του ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό, αλλά και για μεταγραφικά σενάρια.

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης, μίλησε στον αέρα του Over FM και την εκπομπή Over Lap για τον απόηχο της αναπάντεχης ήττας από τον Ιωνικό στην Νίκαια, αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου.

Αρχικά, ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε για την νοοτροποία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι κάτι παραπάνω από προβληματική, καθώς οι παίκτες πιστεύουν πως δεν μπορούν να νικήσουν. Μάλιστα, είπε πως όταν ο Λουτσέσκου τους δίνει ρεπό γυρνούν άδειοι.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του «Δικέφαλου του Βορρά» μίλησε για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου, για τις οποίες τόνισε πως είναι λίγο ανησυχητικές. Μάλιστα, θα μπορούσαν να προμηνύουν και αποχώρηση του Ρουμάνου τεχνικού. Ο Μάνος Τσαλγατίδης εξέφρασε πως έχει και ο Λουτσέσκου μερίδιο ευθύνης, τονίζοντας πως έχει «κολλήματα» με ορισμένους ποδοσφαιριστές. Αυτό αποδεικνύεται και από αυτό που συνέβη με τον Τζιοβίνκο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ήθελε μόνο αυτόν και δεν κοίταζε περιπτώσεις άλλων ποδοσφαιριστών. Για όλους του παραπάνω λόγους θα επικοινωνήσει με τον Ιβαν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είναι πολύ προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας.

Μεταγραφικός σχεδιασμός

Τέλος, μίλησε και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «ασπρόμαυρων». Οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν στην αγορά του Ιανουαρίου για την απόκτηση ένος δεξιού μπακ, δεκαριού και εξτρέμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags