Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός βάζει... πλάτη για Ραζβάν - "Ο Λουτσέσκου είναι μεγάλος προπονητής, θα τη βρει την λύση"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-06 22:48:00

Αυτός βάζει... πλάτη για Ραζβάν - "Ο Λουτσέσκου είναι μεγάλος προπονητής, θα τη βρει την λύση"

Αυτός βάζει... πλάτη για Ραζβάν - "Ο Λουτσέσκου είναι μεγάλος προπονητής, θα τη βρει την λύση"

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε προπονητής που πέρασε από πάγκο ελληνικής ομάδας και ανέφερε πως ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να βρει λύση στα προβλήματα του Δικεφάλου του Βορρά.

Άνχελ Λόπεθ: Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην προπονητής του Βόλου και του Ατρόμητου όπου αναφέρθηκε τόσο στην πορεία του ΠΑΟΚ και του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στην απόλυση του Αμπασκάλ από τον πάγκο του Βόλου.

Για την αποχώρηση του Αμπασκάλ από τον Βόλο:

«Αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Δυο μήνες χωρίς νίκη είναι αρκετό και ειδικά στην Ελλάδα. Οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι μεγάλες και οκτώ ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά που είχαν ως αποτέλεσμα να απομακρυνθεί ο Αμπασκάλ από τον πάγκο του Βόλου. Υπάρχει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ στον Βόλο. Φέτος, δόθηκαν περισσότερα χρήματα για να φτάσει η ομάδα πιο ψηλά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Όλοι στην ομάδα είναι μαζί, αλλά η ζωή του προπονητή είναι δύσκολη. Το κατάλαβα αυτό στον Ατρόμητο όπου μετά από τρία παιχνίδια απομακρύνθηκα. Και σε αυτά τα παιχνίδια το ένα ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό. Όμως επαναλαμβάνω δυο μήνες χωρίς νίκη είναι πολλά για μια ομάδα».

Για την ελεύθερη πτώση του ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου:

«Για μένα είναι έκπληξη η πορεία του ΠΑΟΚ. Δεν περίμενα ότι η ομάδα θα δέχεται τόσα γκολ σε κάθε ματς. Δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον Ολυμπιακό. Ο Λουτσέσκου είναι μεγάλος προπονητής, τον γνωρίζω καλά και πιστεύω ότι θα βρει τη λύση στο πρόβλημα. Οι μεταγραφές είναι κοντά, αλλά πιο κοντά είναι τα παιχνίδια του μήνα που θα πρέπει να πάρει πόντους. Ο Λουτσέσκου πρέπει να βρει τους παίκτες που θα ξεκλειδώσουν την κατάσταση για να επανέλθει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα».

Για την πορεία του Άρη:

«Το μυστικό για την πορεία του Άρη είναι ότι ενώ υπήρχε μεγάλη αμφιβολία στο πρόσωπο του Άκη Μάντζιου και αυτό δεν μπορώ το καταλάβω γιατί συνέβη, ο πρόεδρος τον στήριξε και ο Άρης άρχισε να κερδίζει τα παιχνίδια. Ο Άρης ενίσχυσε την εικόνα που είχε την περσινή χρονιά», είπε ο Άνχελ Λόπεθ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags