Facebook Pixel Sportdog.gr | Το στήσιμο της... αρκούδας - Γκολ σκάνδαλο στο 95’ - Τους κοιτούσαν οι αμυντικοί! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-12-06 23:44:00

Το στήσιμο της... αρκούδας - Γκολ σκάνδαλο στο 95’ - Τους κοιτούσαν οι αμυντικοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το στήσιμο της... αρκούδας - Γκολ σκάνδαλο στο 95’ - Τους κοιτούσαν οι αμυντικοί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσο πιο προφανές να γίνει ότι ένα παιχνίδι είναι στημένο; Η απάντηση στο παρακάτω βίντεο, που έχει προκαλέσει σάλο, αλλά και... άφθονο γέλιο σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το ποδόσφαιρο της Κολομβίας δεν είναι και το πλέον "καθαρό" στον πλανήτη, όμως αυτό που συνέβη για να κερδίσει η Ουνιόν Μαγκνταλένα την άνοδο στη Α' Κατηγορία του πρωταθληματος δεν έχει προηγούμενο.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα και με το σκορ στο 1-1, η Ουνιόν βρέθηκε να χρειάζεται μόλις ένα γκολ για να εξασφαλίσει την άνοδο και οι αντίπαλοι αμυντικοί της Γιανέρος δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα προκειμένου να μην χαλάσει το εξόφθαλμο στήσιμο!

Στο 90+5' οι επιθετικοί της Ουνιόν πήγαν... βόλτα στην αντίπαλη περιοχή, με τους αντιπάλους παίκτες απλώς να τους ανοίγουν διάδρομο και τον Τζόναθαν Σαφούρα να σκοράρει για το τελικό 2-1.

Οι οπαδοί της Γιανέρος, έξαλλοι απ' όσα είδαν, αποδοκίμασαν τους παίκτες τους και τους πέταξαν διάφορα αντικείμενα κατά την αποχώρηση τους, φωνάζοντας τους «πόσα λεφτά σας έδωσαν που...ας γιοι;»! Η Ένωση Ποδοσφαιριστών Κολομβίας ζήτησε να γίνει έρευνα για την αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags